2777
2789
عنوان

تعبیر این خواب چیه به نظرتون

125 بازدید | 15 پست

بچه ها من یک مدته که هر شب، بلا استثنا هر شب خواب جن میبینم.

توی خواب به طرق مختلف سعی میکنم اونا رو از بین ببرم.

خواب میبینم جن وارد بدن اعضای خانواده ام شده...

همچین چیزی

و من تک و تنها بین همه‌ی اونا موندم.

خلاصه خواب های خیلی عجیبی میبینم.

توی بیداری هم کلا احساس سنگینی میکنم

صداهای عجیب میشنوم.

مثلا یه بار داشتم از ناخن گیر استفاده میکردم

صدای تق تق ناخن گیر بعد از اینکه من کارم تموم شد از یه جای دیگه ی خونه میومد...

کاربری دست دو نفره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر ترس ها و استرس و اضطراب هست

شما چون فکر میکنی ماورا و موجودات ماورایی وجود ندارن اینطور میگی. ایشون سمت دعا و... این چیزا رفته. جن هم موجودیه که مفتی برات کاری نمیکنه و دنیاشون دنیای بده‌بستونی هست

شما چون فکر میکنی ماورا و موجودات ماورایی وجود ندارن اینطور میگی. ایشون سمت دعا و... این چیزا رفته. ...

استرس نده بهش بابا منم قبلا اینطوری بودم رفتم روانشناس خوب شدم همش مربوط ب ذهنه

نه میدونم شما چی میگی. درست میگیولی مسئله‌ی من فرق داره

شاید باورت نشه ولی منم شبا مثلا بیدار میشدم نیم ساعت با خواهرم حرف میزنم یا غدا میخوردم صبح که بیدار میشدم میدیدم ظرف غذا کنارمه ولی یادم نمیومد که من خوردم و بقیه بهم میگفتن یا مثلا حرف هایی که با خواهر زدم بهم میگفت من اصلا یادم نمیومد خیلی چیز عجیبی نیست بخاطر اینه که ذهن هنوز خوابه و اون بخش خاطرات ثبت نمیکنه 

یعنی چکار کنم؟

باید گوسفند عقیقه کنی، البته عقیقه کردن آداب داره، من آدابش نمیدونم ولی سایت هایی هستن که این کار رو انجام میدن، اگر توان مالیش هم نداری سعی کن یه پس اندازی انجام بدی. فکر کنم مبلغش تا چند ماه پیش که من نگاه کرده بودم چهارده تومن بود، حالا نمیدونم چند باشه

شاید باورت نشه ولی منم شبا مثلا بیدار میشدم نیم ساعت با خواهرم حرف میزنم یا غدا میخوردم صبح که بیدار ...

من اگه از چیزای عجیبی که تجربه میکنم بخوام برات بگم اینه که 

من یه ماگ دارم که جز خودم هیچکی باهاش آب نمیخوره. میذارمش یه گوشه‌ روی کابینت. هیچ وقت نمیذارم آب توش بمونه. همیشه ته آب لیوانمو خالی میکنم توی سینک ولی هربار که میرم و برمیگردم میبینم پر از آبه.

اوایل فکر میکردم یکی از ماگ من استفاده میکنه یا باهام شوخی میکنه

از همه‌ی اعضا خانواده پرسیدم حتی باهاشون دعوا کردم و همشون گفتن کار ما نیست

کاربری دست دو نفره.