2777
2789

آقا یه آگهی زده در مورد ماساژ کد تایدشو دارم چ جوری برم رو اکانت 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

دنبالشه ماساژهیا میخواد کسیو ماساژ بده

نمی‌دونم تا حالا چیزی ازش ندیدم راهی بلدید

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورود ب دیوار میزنی شمارشو بزن کد میاد برا خطش دیگه

آخه خودش تو حساب دیوار هس من چ جوری دوباره برم 

ورود ب دیوار میزنی شمارشو بزن کد میاد برا خطش دیگه

اگه با خط خودم برم کد اونو بزنم چی

آخه خودش تو حساب دیوار هس من چ جوری دوباره برم

فرقی نداره

از چند جا میشه وارد شد مشکل نداره

خودشم باشه چیزی نیست

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
فرقی ندارهاز چند جا میشه وارد شد مشکل ندارهخودشم باشه چیزی نیست

متوجه نشدم 

می‌خوام با گوشی خودم برم 

برم تو برنامه شماره اونو بزنم کدش برا اون میاد اونم وارد کنم بعد چت های اون اگهیش برا من میاد

متوجه نشدم می‌خوام با گوشی خودم برم برم تو برنامه شماره اونو بزنم کدش برا اون میاد اونم وارد کنم بعد ...

بله بله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

هرآگهی هم زده توضیحات داره فرقی هم نمیکنه غیرشماره هم برین عنوان وتوضیحات آگهی مشخصه ،اول مطمعن بشین موضوع آگهی و توضیحاتش چی هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

متوجه نشدم می‌خوام با گوشی خودم برم برم تو برنامه شماره اونو بزنم کدش برا اون میاد اونم وارد کنم بعد ...

خب شهر تعیین کنید و عنوان آگهی شو سرچ کنید ببینید چی هست ،شماهنو مطمعن نیستین اصلا موضوع آگهی اش چی بوده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده