2777
2789
عنوان

کدبانوها بیاین همفکری

429 بازدید | 51 پست

خانما ما چند روز دیگه جایی دعوتیم برای نهار که جمعمون هم زنانه هست

این‌ چند وقته زیاد شیرینی بردیم اینور اونور دیگه نمیخوام هزینه شیرینی بدم. تو خونه میشه خودم چیزی بپزم ببرم؟ مثلا قبلا حلوا زعفرونی درست میکردم الان زعفرون قیمتش زیاده نمیصرفه

یا مثلا کیک دو تا بپزم برش بدم ببرم خوبه؟

از این جهت که خیلی صمیمی نیستیم فامیل دوره در حد سالی یبار همو میبینیم رودروایسی دارم وگرنه نزدیک بود که مشکلی نبود هرچی میبردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید با نون تست رولت درس کنید دور تا دور تست ببر با وردنا صاف کن

روز خامه شکلاتی یا نوتلابزن 

شکلات اب کن توش مغز پودر شدا بزن وقتی شکلات اب شد تست رول کن باخلال سفت کن بزن تو شکلات بزار تو ظرف خودش بگیر  قاچ کن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خرما سرخ کن با وردنه صاف کن لاب لاش بسکویت پتی پور بزار رول کن وقتی سفت شد روش با نارگیل اوکی کن رول ببر

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بسکویت پی تی پور با کمی شیر خامه شکلاتی هم زده قاطی کن وقتی موادش ب حالت مخلوط دراومدن یکدست شد با وردنه صاف کن رول کن وقتی خودش گرفت ببر رولت میشه با سس شکلات میل کنن

میتونید شیرکاکائو بگیرین پودر ژلاتبن وقتی اماده شد بزنید تو شیرکاکائو یه ژلاتین خوشمزع دارین