شما و پارتنرتون با دوستش و زن دوستش صمیمی باشین و زیاد برین بیرون طوری ک به مادرتون الکی گفته باشین زن دوست پارتنرتون همکلاسیتونه و اونو شامم خونتون دعوت کرده باشین و چون اونا شهر دیگه ساکنن و زیاد میان شهرتون هرچی هزینه پیک نیکو بیرون رفتنو شام باشه گردن پارتنرتونه و یروز تو پیک نیک دوست پارتنرتون یچی بگه و شما خیلی مودبانه بگین اقای فلانی ممنون میشم تو رابطه منو فلانی دخالت نکنین این دخالتای شما بجز افزایش تنش و دوری بین منو فلانی تاثیر دیگه ای نداره و اون اقا ناراحت نشه و خودش متوجه اشتباهش بشه و عدربخواد ولی بعد چند روز زنش پیام بده بهتون فلانی شما هنوز عقد نکردین و رابطتتون گناهه ممنون میشم به شوهرم چیزی نگین و رابطتتون رو باهام قطع کنین کاری با رابطه پسرا ندارم و میخام ادامه دار بآشه ولی اگر قرار بر پیک نیک شد نیا تو لطفا من نمیتونم بگم نمیام
من خیلی براشون خوب بودم و میدونم دلیل این حرفش همون جوابیه ک به دخالتای شوهرش دادم و پارتنرمم حدودا ۳۰۰میل قرص داده ب شوهر این خانم و رابطتشو صمیمیه و مثل برادره ولی میدونم داستان این پیامو بگم رابطشون بهم میخوره بنطرتون بگم یا نه؟
من فقط تو جواب پیامش نوشتم خودتو اقای فلانیم فک کنم یه ۲سال قبل عقد دچار گناه شدین بشین برای اونا استغفار کن و خیلیم تشکر میکنم ازت بخاطر نجات دادنم از اون پیک نیکایی ک به اجبار و از سر ترحم باهاتون میومدم