2777
2789

من بیحسی تزریقی زد برام اول اینک تزریق بیحسیش بینهایت دردناکو عذاب اور بود دوم اینک اصلا  لبم بی حس نشد  سوم اینک تا  ۵ دقیقع اول بیحسی برام تاثیر داشت بعدش  دردو مث سگ حس میکردم دردش فجیع بود انگار داشتن شکنجم مسکردن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس ژل نزنم اینقدر درد داره؟؟؟؟

ببین من یه ادم بشدت حساس رو دردم ینی مقاومتم در برابر درد خیلی پایینه  نمیدونم برا ادمای دیگ چطور باشه ولی من واقعاا واقعااااا شکنجه شدم ۱ ساعت زیر دست دکتر شکنجهه شدمم ینی یجور بد بود ک دیگ کلامم بیوفته اونجا نمیرم  درد فجیعی  کشیدو

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ببین من یه ادم بشدت حساس رو دردم ینی مقاومتم در برابر درد خیلی پایینه نمیدونم برا ادمای دیگ چطور با ...

اخه برا خواهرم بیحسی تزریقی زد ولی الان جای آمپولش ورم داره یجوری شده نمیتونه راحت حرف بزنه البته خواهرم لبشو ژل زده 

منم میخوام برم ژل بزنم تو صورتم ولی نمیدونم دیگه نتیجه اینو دیدم ترسیدم 

اخه برا خواهرم بیحسی تزریقی زد ولی الان جای آمپولش ورم داره یجوری شده نمیتونه راحت حرف بزنه البته خو ...

چن روزه زده خاهرت؟

دیروز منم تازه تو مطبم برا خودم خواهرم دیروز زده با امپول بیحسی زد دوبار زد براش

عزیزم اون جای امپول بی حشی نییت ک ورم داره کلا ورم بعد ژل طبیعیه تا ۳ روز ورم میکنی  اصلا نمیتونی درست حرف بزنی درست غذا بخوری تا ۳ روز بعد سه روز کم میشه

عزیزم اون جای امپول بی حشی نییت ک ورم داره کلا ورم بعد ژل طبیعیه تا ۳ روز ورم میکنی اصلا نمیتونی در ...

یعنی جوری که حتی توی بیان و تکلم هم تاثیر میذاره؟

من خودمم امروز زدم برا تو صورتم البته منم همونجور دارم میشم

یعنی جوری که حتی توی بیان و تکلم هم تاثیر میذاره؟من خودمم امروز زدم برا تو صورتم البته منم همونجور د ...

اره میژاره