من بیحسی تزریقی زد برام اول اینک تزریق بیحسیش بینهایت دردناکو عذاب اور بود دوم اینک اصلا لبم بی حس نشد سوم اینک تا ۵ دقیقع اول بیحسی برام تاثیر داشت بعدش دردو مث سگ حس میکردم دردش فجیع بود انگار داشتن شکنجم مسکردن
اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ببین من یه ادم بشدت حساس رو دردم ینی مقاومتم در برابر درد خیلی پایینه نمیدونم برا ادمای دیگ چطور باشه ولی من واقعاا واقعااااا شکنجه شدم ۱ ساعت زیر دست دکتر شکنجهه شدمم ینی یجور بد بود ک دیگ کلامم بیوفته اونجا نمیرم درد فجیعی کشیدو
اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
دیروز منم تازه تو مطبم برا خودم خواهرم دیروز زده با امپول بیحسی زد دوبار زد براش
عزیزم اون جای امپول بی حشی نییت ک ورم داره کلا ورم بعد ژل طبیعیه تا ۳ روز ورم میکنی اصلا نمیتونی درست حرف بزنی درست غذا بخوری تا ۳ روز بعد سه روز کم میشه