2777
2789
عنوان

اگه دست شوهرم خوب نشه چیکارکنم

262 بازدید | 15 پست

چندماه پیش آرنجش شکست چنتادکتربهش گفتن بایدعملش کنی یهونمیدونم زدبه سرش چیشدکه حرف داداششوگوش کرد داداشش بردش پیش یه شکسته بندی که طرف دکترم نبودگچش گرفت وقتی بازش کرد دستش همون حالتی خشک شده بودباهاش هیچ کاری نمیتونست بکنه من بایه بچه دوماهه بردمش چنتادکترگفتن دیگه دیرشده دستش جوش خورده هیچ کاری نمیشه کردبعدباکلی التماس یکی ازبهترین فوق تخصصای دست شهرمون بهش نوبت دادعملش کرداستخون اضافه هارو تراشیدبیشترولی فک کنم واسه اینکه عصبای دستش درگیرشده بودعملش کرد الان چندهفته ازعمل میگذره چندجلسه فیزیوتراپی رفت ولی بازم دستش همونجوریه اصلا دلم براش کباب دست راستش یه میوم نمیتونه پوست بکنه شایدبگیدخودش نبایدحرف داداششوگوش میکرد ولی این داداش بزرگش نمیدونم چه نفوذی روشوهرم داره وکلا مدل شوهرم این هرکاری ازدستش برمیادبراخانوادش میکنه شمافک کنید طلاهای منوفروخت که مشکل داداشش حل بشه تهش خودش وزنش به هرکی رسیدن گفتن سرمونوکلاه گذاشتن  ولی واقعا اگه دستش خوب نشه چیکار کنم ازشون متنفرم ازاول زندگیمون کلی بهمون آسیب زدن اینم واسه تهش

عزیزم توکل بر خدا کن و جلسات فیزیوتراپی رو ادامه بدید...تو خونه هم خودش تمریتاتی که فیزیوتراپ رو میگه انجام بدید...اصلا نا امید نشید ...بعد از لطف خدا فقط فیزیوتراپی میتونه تا حد زیادی دست شوهرت رو خوب کنه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی نتیجه حماقت خودشه دیگه چه میشه کردامیدوارم خوب شه

اره ولی ددرش داره توچشم من میره که هنوز چندسال اززنگیمون نگذشته بایدبه این روز بیفته امروز بهش میگم چرا دیگه موهاتو سشوارنمیکنی میگه دستم نمیرسه به سرم

عزیزم توکل بر خدا کن و جلسات فیزیوتراپی رو ادامه بدید...تو خونه هم خودش تمریتاتی که فیزیوتراپ رو میگ ...

اخه پسچرا این عمل هیچ تغییری براش نداشته جزو بهترین دکارای ایران بود چقدرخرج کردولی همونجوریه

فعلا زوده برای نتیجه گرفتن 

فیزیوتراپی زمان میبره تا تاثیرش رو ببینید 

عرض یک ماه که خوب نمیشه 

لگنم شکست چندین ماه مرتب فیزیوتراپی میرفتم تا تونستم مثل سابق قدم بردارم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

براهمچین ادمی دلت نسوزه این بشه درس عبرت براش حرف برادرشو گوش نده

چرا هیشکی متوجه نمیشه من اصلا واسه خودم ناراحتم که شوهرم جوونه بایدبه این روز بیفته مابچه داریم بعد یه بچرو نمیتونه بغل کنه روهمه چی زندگیمون اثرگذاشته اگه خودجاریم بودیه قشقرقی راه مینداخت که نگو

اخه پسچرا این عمل هیچ تغییری براش نداشته جزو بهترین دکارای ایران بود چقدرخرج کردولی همونجوریه

عزیزم چون دست علاوه بر عصب به ماهیچه ها برای عملکرد صحیح نیاز داره....به قول خودتون دکتر استخوان تراشیده و عصب ها رو آزاد کرده برای عضلات کاری نکرده...دست شوهرتون طولانی مدت بسته بوده و عضلات خیلی ضعیف شدن...با فیزیدتراپی و تمرین روزاته باید عضلات قوی بشن که دست کار کنه...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

خواهرانه میگم به حرف خانمای نی نی سایتی هم گوش نده که میگن دلت نسوزه حقشه و فلان 

آدمی اشتباه میکنه 

ایشون هم تحت تاثیر حرف برادرش قرار گرفته و متاسفانه ضرر دیده 

با سرکوفت و سرزنش هم چیزی حل نمیشه 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چرا هیشکی متوجه نمیشه من اصلا واسه خودم ناراحتم که شوهرم جوونه بایدبه این روز بیفته مابچه داریم بعد ...

خب شوهرت احمقه عزیزم برادرش مقصر نیست مقصر خودشه ادم حرف دکترو ول میکنه حرف برادرو‌ گوش‌میده؟تو چرا همون موقه به برادرشوهرت نگفتی دخالت نکنه؟میگفتی چیزی بشه تو جوابگویی؟حالا قشقرق به پا کنی چی درست میشه؟

خب شوهرت احمقه عزیزم برادرش مقصر نیست مقصر خودشه ادم حرف دکترو ول میکنه حرف برادرو‌ گوش‌میده؟تو چرا ...

عزیزم من اینجا الان به شما نگفتم که هرتوهینی میخای به شوهرمن بکنی 

من کلی بهش گفتم حرفمو‌گوش نکرد خدایی من که زنشم بهش این حرفارو نمیزنم چرااینقداحساس راحتی میکنید مگه من تاپیک زدم که بقیه بیان بهش توهین کنن