2777
2789
عنوان

موهای بدنمو چیکار کنممم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو خونه از موم برای دست و پا استفاده میکنم ولی بعضی یکم زیر پوستی میشه..بنظرتون چاره داره؟

شنیدم لایه برداریِ قبل اپلاسیون باعث میشه موها زیر پوستی نشه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اخه درسته معلوم نیست اما وقتی دست بکشی روی بدن کاملا مشخصه

برای اونایی که موهاشون ضخیمه با لیزر هم همین میشه کامل از بین نمیره (برای خودم اینطور بوده)

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اخه درسته معلوم نیست اما وقتی دست بکشی روی بدن کاملا مشخصه

لیزر نکن بعد لیزر موهای من ضخیم تر و مشکی شده رون پام فقط پرز بود الان مو داره قشنگ نرو فقط نوره استفاده کن که هزارتا خاصیتم داره 

من ۶جلسه لیزر رفتم موهام نصف شده دیگه نرفتم البته موهام کرک و بور بود بعد لیزر یکم پررنگ تر شده بودب ...

اره منم نوره میزارم از اولم نوره میزاشتم

اما حنا و سدر نزاشتم تا حالا بعدش 

ولی آدم خسته میشه😂😂

صاف صاف نمیشه یعنی؟

نه نازک و کم میشه فقط

برای نازک و بور هم جواب میده دیگه؟

نه عزیزم کلا لیزر برا کسایی هس ک موهای ضخیمی دارن برا بور کلا لیزر جواب نمیده بیخودی پول نریز تو چاه بدتر ضخیم میشه من بازوم نسبتا بور بود نه خیلی لیزر رفتم چن جلسه انگار بیشتر شد دیگه بازو رو انجام ندادم

اپیلاسیون انجام بده

اره منم نوره میزارم از اولم نوره میزاشتماما حنا و سدر نزاشتم تا حالا بعدش ولی آدم خسته میشه😂😂

بزار 

اره خسته کنندس ولی بهتر از لیزر و تیغه اپلاسیونم پوست و به مرور زمان افتاده میکنه فقط نوره عالیه منکه عاشقشم

مممنونم عزیزم.اره کلا نوره استفاده میکنم که ضخیم و بد نشده

افرین دختر خوب🙃اصلا میشنوم کسی میره لیزر ناراحت میشم خیلی ضرر داره کاش برگردیم به روشای قدیمی بدنامون سالم تر میشه مامانم ۴۵سالشه از منی که ۲۲سالمه سرحال تره پوستش عین پوست بچس من یکسره اسکراب میزدم پوستم خشک و داغون مامانم سفیداب میزد عین سفید برفیه😂😂😂

نه عزیزم کلا لیزر برا کسایی هس ک موهای ضخیمی دارن برا بور کلا لیزر جواب نمیده بیخودی پول نریز تو چاه ...

من کل بدنم رو با دکا رفتم اصلا جواب نگرفتم اپراتور پاچشو زد بالا گفت ببین موهای منو و لیزر ذو گرفت ذو پاش موهاشو سوزوند گرفت روی موهای من اصلا انگار نه انگار 

گقت پولتو داری هدر میدی فقط

من فکر کردم دکا اینطوری برم دستگاه دیگه درست میشه