بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من تو خونه از موم برای دست و پا استفاده میکنم ولی بعضی یکم زیر پوستی میشه..بنظرتون چاره داره؟
شنیدم لایه برداریِ قبل اپلاسیون باعث میشه موها زیر پوستی نشه
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
اخه درسته معلوم نیست اما وقتی دست بکشی روی بدن کاملا مشخصه
برای اونایی که موهاشون ضخیمه با لیزر هم همین میشه کامل از بین نمیره (برای خودم اینطور بوده)
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
نه عزیزم کلا لیزر برا کسایی هس ک موهای ضخیمی دارن برا بور کلا لیزر جواب نمیده بیخودی پول نریز تو چاه بدتر ضخیم میشه من بازوم نسبتا بور بود نه خیلی لیزر رفتم چن جلسه انگار بیشتر شد دیگه بازو رو انجام ندادم
من کل بدنم رو با دکا رفتم اصلا جواب نگرفتم اپراتور پاچشو زد بالا گفت ببین موهای منو و لیزر ذو گرفت ذو پاش موهاشو سوزوند گرفت روی موهای من اصلا انگار نه انگار