2777
2789
عنوان

یک نفر رو اینجا شناسایی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 48582 بازدید | 195 پست
شما چقدر بی دغدغه بودید که بعد ۲۰ خورده ای سال حرف های ایشون رو یادتون مونده

ایشون چند روز پیش این حرفها رو زد 

اتفاقا ایشون چقدر حسرت رو دلش بوده که بیست سال داره عذابش میده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب نباشه برات لابد رفتار بدی کردید

خیر ایشون برای اینکه پدرم منو میرسوندن حسرت میخوردن 

حالا شما مشکلت چیه!؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب خیلی چیزا تو خاطر آدم میمونه بچه بوده و اونموقع اذیت شده حتما واسه این موضوع

درسته ولی اینکه همیشه این شده براش خاطره که حتی اینجا هم بیان کرده جالبه برام

خیر ایشون برای اینکه پدرم منو میرسوندن حسرت میخوردن حالا شما مشکلت چیه!؟

تو مشکل داری باخودت و اون خانم

چقدر یجچوری هستی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

ایشون چند روز پیش این حرفها رو زد اتفاقا ایشون چقدر حسرت رو دلش بوده که بیست سال داره عذابش میده

همه یه حسرت هایی دارن یعنی شما تا حالا این حس رو تحربه نکردید اون بنده خدا هم تو سایت عمومی کف دستشو بو نکرده که مبادا دوستای دبیرستان بشناسنش حرفاشو زده 

درسته ولی اینکه همیشه این شده براش خاطره که حتی اینجا هم بیان کرده جالبه برام

شاید پدرش مرده حسرت داره

یکم فهم بد نیس

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اینکه پدرم هر روز من رو میرسونده مدرسه و ظهر ها برام غذا میاوردن تا حتی لوازم التحریر و ....

خب اینا نرمال هست برای چی ناراحت بوده 😅

فکر کردم پیرامون تاپیک دراگون فروت در مدرسه باشه

خب حسرت شده دیگه براش چه مشکلی داره مگه گلم

مشکلی نداره من براش آرزو کردم که خدا بیشتر بهش بره که بیخیال من بشه بعد این همه سال

تو مشکل داری باخودت و اون خانمچقدر یجچوری هستی

یک جوری نیستم دنیا کوچکه همین 

وقتی یک نفر میشینه دیگران رو مسخره میکنه برای کارهایی که پدرش کرده تو یک سایت عمومی خیلی خوبه که دقیقا اون شخص ببینه