2777
2789
عنوان

یک نفر رو اینجا شناسایی کردم

48581 بازدید | 195 پست

شب همگی بخیر

بعد از سالها اینجا بودن یک نفر رو شناسایی کردم 

روزهای اول مهر بود یک تاپیک زده بودن برای خوراکی مدرسه بعد یک نفر اومد یک چیزی گفت که دقیقا منظورش زمان دبیرستان خودم بود چون یک گروه مدرسه هم داشتیم دقیقا اونجا تعریف کرده بود تاپیک ترکید ولی کاربریش یادم موند امشب تو یک تاپیک نظر گذاشت دیدم دقیقا درست فکر میکردم و ایشون همشهری و هم کلاسیم بودن 

برام جالبه بیست و خورده ای سال گذشته الان وضعیت خیلی بالایی دارن ولی چقدر حسرت و عقده رو دلش مونده بوده که محبت پدر و مادر من و رسیدگی شون اینقدر این همه سال براش اذیت کننده بوده که به عنوان خاطره اینجا هم بیان کرده بود 😊😊😊

عزیزم امیدوارمممممم خدا بیشتر از این که داری هزاران هزار برابر بهت ببخشه و قلب بزرگ بشه که بیخیال من بشی 😄😄😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید فقط غبطه خورده

نه جانم 

این همه سال مونده رو دلش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دارم نمیفهمم

چند بار بخون متوجه میشید نشد بگید کجاش رو مشکل دارید

نه جانم این همه سال مونده رو دلش

هب این مسخره کردن داره؟

یچزی اون زمان مونده تو دلش

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

میشه بگی اون چی بود که روی دلش مونده بود؟

اینکه پدرم هر روز من رو میرسونده مدرسه و ظهر ها برام غذا میاوردن تا حتی لوازم التحریر و ....

هب این مسخره کردن داره؟یچزی اون زمان مونده تو دلش

من مسخره نکردم اینکه یک موضوعی بیست و خورده ای سال بمونه رو دلت و بارها بیانش کنی حتی تو یک سایت عمومی جالبه برام 

من مسخره نکردم اینکه یک موضوعی بیست و خورده ای سال بمونه رو دلت و بارها بیانش کنی حتی تو یک سایت عمو ...

جالب نباشه برات لابد رفتار بدی کردید

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓