2777
2789
عنوان

مادرشوهر جادوگر

300 بازدید | 11 پست

ما داره میشه چهار سال ک باهمیم شیرنی خورده هستیم 

از همون اول رابطه مون همه خبر داشتن بعد من اوایل خیلی رفتو اومد داشتیم با خانواده همسایه بودیم 

بعد می دیدم مامانش خیلی دخالت داره خیلی ما رو دعوا میندازه می اومد می گفت میرم بغل پسرم می خابم منم ی شب گفتم به نامزدم چرا اونم با مامانش دعوا کرده بود مامانش هم اومد گفت بهم بی حیا و حرفهای دیگه 

بگذریم که من بخاطر نامزدم بیخیال شدم جایی ببینمش احترامش می‌زارم سلام می کنم 

ولی امشب اومده میگه ما اساس کشی داشتیم تو نیومدی چرا حرف یک ماه پیشه تو چرا نمیای خونه مون فلان تو اگه بخوای زنم شدی اینجوری جدایی بندازی سازگار نیستیم 

اون اصلا اینجور آدمی نیست تا مامان جادوگرش حرفی بهش نزنه نمیاد به من چیزی بگه خیلی اعصابم داغونه دوسش دارم نمی تونم جدا بشم 

میخام باهاش حضوری حرف بزنم ببینم چی میگه اگه خوب نشد بعدا جدا بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیا از دخالت مادر شوشوی خود رنج می برید؟

آیا به دنبال یک راه ساده برای صاف کردن دهن مادر شوشو و خواهر شوشوی خود هستید؟

متاسفانه دانشمندان هنوز راه حلی را پیدا نکردن پس بسوزید و بسازید 😂

ن عزیزم دو سال هشت ماه دوست بقیش شیرینی خورده داره میشه چهار سال آبان

چرا عقد نمیکنی پس خیلی لفتش میدین مشکلات بیشتر میشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
آخه می‌دونی میترسم عقد کنیم هنوزم مامانم مامانم بکنه بعد عقد واقعا تحمل ندارم اینجوری 😐💔

شرایط مالی خونه ماشین و شغل درآمد داره؟ 

چند سالشه چند سالته

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

آخه می‌دونی میترسم عقد کنیم هنوزم مامانم مامانم بکنه بعد عقد واقعا تحمل ندارم اینجوری 😐💔

خب بچه ننه گی خانمان براندازه واقعا حق داری ولی باور کن بعضی پسرا واسه دل ننه شون ساخته شدن و نباید هیچ وقت ازدواج کنند