2777
2789
عنوان

کسی تازگیا گرجستان رفته

266 بازدید | 50 پست

به جز هزینه هتل و بلیط  چقدر برای غذا  و چیزای دیگه خرج کردین 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

تو خوابم فرانسه امریکا روسیه ژاپن رفتمولی تو واقعیت مغازه اصغر سر کوچمون رفتم

من با فی..لترش،،کن آلمانم رفتم تازه 

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه دیگه کجاها رفتی😁

من دور اروپا و گشتم 😎😎

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

عالیه یه سر به استرالیا هم بزن از اونجا عکس بگیر بذار😍

میخوای فیلربشکنشو برات بفرستم توام بیای 😂😂

والا اینقدر اپ ندارم حس میکنم نیامم کاری نکردم🤣🤣

حالا بیا ، میریم کانگورو میبینیم 

الان دقیق نمی‌دونم ولی دو سال پیش با هزینه کامل تور و خرید و خرج های دیگه، شد ۱۵۰ میلیون

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

قسمت موسیقی هم ببر صفاست😂

موسیقی یاااااا دیس...؟ 😐😐 اینجوری که گفتی موسیقی یاد کنسرت شجریان افتادم

دیس چی هستموسیقی منظورم اپرا هست تو شهر سیدنی

اپرا اصلش مال اروپاس ، مهد اپرا اروپاس