2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنانچه عفونت داری یعنی ترشح سبز رنگ یا بدبو

مترونیدازول هر ۱۲ ساعت ۱ عدد 

فلوکونازول هر ۷۲ ساعت یعنی ۳ روز ۱ بار ۱عدد

و چنانچه قارچی هست یعنی سوزش و خارش و قرمزی 

شیاف لاکتوواژ شبی ۱ عدد واژینال 

فلوکونازول هر ۷۲ ساعت ۱ عدد 

پماد هیدروکورتیزون موضعی و کلوتریمازول ۱ درصد باهم ترکیب بشه و به بیرون ناحیه واژن زده بشه 

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

قارچی وباکتریایی باهم داری

پمادکلیندامایسین روزی دوبار بزن بااپلیکاتورخوب میشی قرص سفکسیم هم میتونی بخوری روزی یکی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
چنانچه عفونت داری یعنی ترشح سبز رنگ یا بدبومترونیدازول هر ۱۲ ساعت ۱ عدد فلوکونازول هر ۷۲ ساعت یعنی ۳ ...

اینو یک ماما بهم گفت

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

قارچی وباکتریایی باهم داریپمادکلیندامایسین روزی دوبار بزن بااپلیکاتورخوب میشی قرص سفکسیم هم میتونی ب ...

همچین چیزی تا حالا ندیده بودم پس طبیعیه؟

سه تا شیاف متناریدازول واژینال زدم دیگع چیکار کنم؟

همچین چیزی تا حالا ندیده بودم پس طبیعیه؟سه تا شیاف متناریدازول واژینال زدم دیگع چیکار کنم؟

اره نگران نباش .مترونیدازول برا من جواب نمیده فقط همین کلیندامایسین خیلی عالیه تو نت سرچ کن هم برای عفونت باکتریایی خوبه هم قارچی به نظرم همینوبزنی سریع خوب میشی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....