2777
2789
دکتر زیاد رفتم دیگه یه سالی میشه بیخیال شدم من یه دختر ۱۱ ساله دارم دومی رو باردار نمیشم ۷ ساله ناز ...

منم مثل شما بودم حتما تنبلی تخمدان داری بیا شهرستان گلپایگان پیش دکتر ارزو شیدا زود باردار میشی انشاله

حتما دکترتو عوض کن و رفتی دکتر بگو برام آمپول بنویس قرص بهم اثر نکرده

واسه ازاد سازی تخمک؟

حس میکمم تخمک هام بی کیفیت شدن

دیگه خیلی ناامید شدم

‏به دعانویسم گفتم میخوام برم پیش تراپیست، گفت سمت این خرافات نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم حتما تنبلی تخمدان داری بیا شهرستان گلپایگان پیش دکتر ارزو شیدا زود باردار میشی انشا ...

شوهرم اصلا بچه نمیخواد میگه همین یدونه کافیه الکی خودتو زیر دست دکترا نبر مریض میشی خیلی بیخیاله من واقعا دلم یه بچه ی دیگه میخواد:/

واسه ازاد سازی تخمک؟حس میکمم تخمک هام بی کیفیت شدندیگه خیلی ناامید شدم

اول آمپول میده برای تقویت و بزرگ شدن تخمک بعد میری سونو تعداد و سایز تخمک هاتو چک میکنه اگه باکیفیت و بزرگ بودن دکتر برات امپول آزاد سازی مینویسه میزنی و دوسه روز پشت هم رابطه باید باشه

احتمالش خیلی زیاده باردار بشی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اول آمپول میده برای تقویت و بزرگ شدن تخمک بعد میری سونو تعداد و سایز تخمک هاتو چک میکنه اگه باکیفیت ...

من یه سالیه بیخال دکتر دوا درمون شدم 

نمیدونم باز برم دنبال درمان خودم یا نه میترسم جواب نگیرم سه سال پیش یه سقط داشتم خیلی افسرده شدم

شوهرم اصلا بچه نمیخواد میگه همین یدونه کافیه الکی خودتو زیر دست دکترا نبر مریض میشی خیلی بیخیاله من ...

گوش نده به حرف مگه میخواند دکتر ادم را بکشع منم ۶ دوره دارو گرفتم تقریبا ۱سال طول کشید

گوش نده به حرف مگه میخواند دکتر ادم را بکشع منم ۶ دوره دارو گرفتم تقریبا ۱سال طول کشید

کاش منم ارادم برگرده باز کمر ببندم واسه درمان خودم 

من یه سالیه بیخال دکتر دوا درمون شدم نمیدونم باز برم دنبال درمان خودم یا نه میترسم جواب نگیرم سه سال ...

نظر من و بخوای هرچی بیشتر نری دکتر نازاییت بدتر میشه 

باید اگه بچه میخوای بری دنبالش خیلی دیر بشه یوقت کلا دیگه باردار نمیشی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نظر من و بخوای هرچی بیشتر نری دکتر نازاییت بدتر میشه باید اگه بچه میخوای بری دنبالش خیلی دیر بشه یوق ...

اره  چون کلا بیخال شدم نه ورزش میکنم نه رژیم میگیرم وزنم رفته بالا یجوری ناامید شدم که دیگه خودمم رو فراموش کردم