2777
2789
عنوان

باطل سحر

100 بازدید | 14 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم درباره دعوام با داداشم

متاسفانه با مامانمم دعواش شد و دست زد به قرص خوردن خیلی این کار ازش بعید بود و حالات چهره اون روز تغییر کرده بود یه دختری با مامانش رو مخ داداشم و براش سحر انجام دادن چکار کنم باطل بشه منو مامانم گاهی تو خونه دلمون ترس میوفته داخلش و تکون میخوره الآنم یه ترس افتاده به تنم از داداشم از خونمون میترسم رابطه ها تو خونمون شکرآب شده امروز هم دست داداش کوچیکم شکست تو مدرسه و داداش بزرگم کاملا بی تفاوت شده 

چکار کنم باطل بشه این دعا یا طلسم ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ده تا توقف؟!تو پریودی اشکال نداره؟!اثر گذاره؟!

نه مشکلی نداره آره تاثیر دارع خودم میخونم 

الله لا اله الا هو .‌. الحی القیوم .. لا تاخذه سنه ولا نوم ... الی آخر آیه اول

آیه بعدی گشایش به روحانی میگفت برای باطل سحر آیه اول رو بخونین 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

تو خونه بقره پخش کن بخون 

شروع کن از طرف داداشت استغفار کردن اونم تعداد بالا خیلی بالا 

نماز استغفار بخون سرچ کن تو نت میاد 

استغفار ۷۰ بندی بخون

فعلا امضا ندارم
تو خونه بقره پخش کن بخون شروع کن از طرف داداشت استغفار کردن اونم تعداد بالا خیلی بالا نماز استغفار ب ...

این استغفار یک نفر که سحر قوی داشته انجام داده و درست شده کسی پیدا شده سحر باطل کرده براش 

اما میگفت انقدر سنگ انداختن پدرمو دراوردن 

فعلا امضا ندارم
تو خونه بقره پخش کن بخون شروع کن از طرف داداشت استغفار کردن اونم تعداد بالا خیلی بالا نماز استغفار ب ...

الان نمیتونم نماز بخونم پریودیم بعدم ضایع میشه این الان به همه چی واکنش بد نشون میده

الان نمیتونم نماز بخونم پریودیم بعدم ضایع میشه این الان به همه چی واکنش بد نشون میده

استغفار که میتونی بگی 

استغفرالله ساده یا استغفرالله ربی و اتوب الیه و اسئله من فضله 

۷۰ بندی استغفار امیر المومنین بخون 

ربطی ب پریودی نداره 

بقره پخش کردن یا خوندن همچنین 

فعلا امضا ندارم