پارسال همین کارو کردم ۲۵۰ کم داشتم و بنگاه گفت رهن میدم یه ماه طول کشید ولی آخرش خودم دادم تو دیوار آگهی کردم راستش اون مدت خیلی استرس داشتم تا رهن بره ولی بعد یه ماه رهن رفت یکم هم قیمت پایین گذاشتم مثلا نرخ ۳۰۰ بود ما دادیم ۲۵۰
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
منم اینجوری خریدم کم کسرش بده رهن بلاخره درست میشه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
چ جالب نشنیده بودم چ روش خوبی یعنی پول مولا ۵۰۰ تومن رهن برای ۱۲ ماه نیس برای ۱۸ ماه حساب میشه ؟
اره افرین ما خونه قبلیمون که خریدیم خیلی پول کم داشتیم دیگه مجبور شدیم ۱۸ ماهه رهن بدیم که فقط زود بره
خیلیا هم اینجوری دوست دارن چون یک سال و نیم راحتن دیگه
ترسش داره دیوونم میکنه ک نکنه الان ک مدارس باز شده کسی نیاد رهن کنه
اگه تهرانی اصلا از ابن جیزی نترس آدم زیاده اگرم شهرستانی وه بازم نترس چون اونجا جابجایی تو مدارس آسونه