ممنون از کمکت عزیزم خدا خیرت بده خیلی ناامید شده بودم
سلامت باشی انشالله بسلامتی بخری
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ترسش داره دیوونم میکنه ک نکنه الان ک مدارس باز شده کسی نیاد رهن کنه
دیگه این ترسها رو باید به جون بخری بنگاها همه جا بزاری دیوار و تلاش کنی بعد وقت زمان از صابخونه بگیری که میخا خونه رو ازش بخری اگه صبر کنی دیگه خونه از دستت میره این دور زمونه کسی به کسی قرض نمیده وامم نمیتونی توی این زمان کم بدون سرمایه بگیری فقط خونه میتونی بری رهن خدا بزرگه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
اخه ی مشاور املاکی دیگ گفت ک این کار اصلا درست نیس و دردسر داره و الان فقل اجاره و رهن تموم شده دلمو ...
چرت میگن
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من از همین میترسم ترسش باعث میشه کلا کنسل کنم چون داریم خودمون رو صفر حتی زیر صفر میبریم
خونه چند متره ورنگ نقاشی کابینت هاش خوبه اگه از لحاظ اینا خوبه زود اجاره میره من رنگ کابینت هاش خوب نبود منم پولی برام نمونده بود که بخوام عوض کنم بخاطر همون اجاره دادنش یکم مشکل شد و این که زمستون بود تو زمستون کمتر جابجایی هست نگران نباشید. بلاخره اجاره میره از صاحب ملک وقت بگیرید و تو قولنامه نوشته بشه باقی مانده بمونه تا رهن دادن خونه
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
ایشالا هر چی زودتر بخر بدو خوب نکن شب میخابی صبح همه چیز بالا میره حتما زودتر بخر ایشالا خونه خوب و مناسب با شرایطط بخری
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
انشاالله همین طور میشه یه خونه خوب وپر از خیر برکت میخرید نگران نباش الان بیشتر مردم تو طلا و خرید فروش طلا هستن خونه راکده با حوصله خونه دلخواهتو بخر و فروشنده ها کنار میان باهاشون از قبل صحبت کن چون الان بازار خونه راکده من پارسال خریدم تا امسال قیمت خونه تکونی نخورده
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
۸۰ متره ۲ خواب اسانسور پارکینگ داره تمیزی و کابینت ها معمولیه ن عالی ن افتضاح معمولی
چند کجاست
۸۰ متره ۲ خواب اسانسور پارکینگ داره تمیزی و کابینت ها معمولیه ن عالی ن افتضاح معمولی
پس اجاره میره نگران نباش قبلش صحبت کن با فروشنده و مهلت دوماه بگیر