2777
2789
عنوان

بچه ها کاشت ناخنم چطوره

74 بازدید | 11 پست

خیلی حساسم به ناخن

مدتی بود ریمو کرده بودم 

یه جا پیدا کردم کارش بد نبود. 

به دستم میاد؟

هر انتقادی دلرین بگین

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
مبارک باشه صدف ناخنتون پهن هست؟این مدل پهن تر نشونش داده

مرسی عزیزم 

ناخن‌های خودم ریز و گرد و کوتاهه 

تیپ گذاشته

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگله ولی مطمئنم ناخن خودت خوشگل تره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

خوشگله ولی مطمئنم ناخن خودت خوشگل تره

وااای ناخن خودم گرد کوتوله ریز 🤦🏻‍♀️

مبارکه یکمی پهنه دفعه بعد باریکترش کنچقد شد هزینش؟

آره همه میگن پهن شده

بد عکس انداختم وگرنه ظریفه

والا یه جا رو داشتم اوکی میکردم  خوب شد قیمت پرسیدم گفت یک و 850, ممکنه بیشتر هم بشه 

اما این گفت کلا میشه 850

آخه از یه طرف می گی حساسی. از یه طرف می گی نظر بدید. می ترسم الکی حالتو بد کنم. در کل قشنگه. مبارک باشه. 

من می تونم حدس بزنم ناخن خودت پهن و کوتاهه. بنابراین با اون بیس خیلی قشنگ کار کرده. از این بهتر دیگه نمی شه. یه ذره ممکنه به نظر بیاد پهن هست. ولی این به خاطر فرم ناخن خودت هست و اون نمی تونسته جور دیگه کار کنه.
اگر لاک رو آمبره بزنی طوری که چپ و راست روشن و وسط تیره باشه بازم بهتر می شه و کشیده تر دیده می شه. 

آخه از یه طرف می گی حساسی. از یه طرف می گی نظر بدید. می ترسم الکی حالتو بد کنم. در کل قشنگه. مبارک ب ...

حساس توی پیدا کردن ناخنکار منظورم بود

اتفاقا دوست دارم صریح بگین 

ممنونم عزیزم 

ناخن‌های خودم که خوب نیست ولی در کا بد هم عکس انداختم