2777
2789
عنوان

داستانی ک‌ویپاد دارن بیان

72 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من 2 تومن وام گرفتم از ویپاد و مرحله آیی شده باز پرداختش

الان اگه بجا تسویه کنم وام 3 میلیونی رو میده علیا ؟؟؟

نکنه تسویه بزنم چون مرحله آیی شده ندن تا تاریخ آخر باز پرداخت

چقدر برا دو تومن وام کارمزد برراشت ؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هفت تومن راحت میده بعدش سخته من کسی از دوستام ندیدم بگیره مگه گردش حساب بالا باشه

من میخواستم یک تومن بگیرم یه کارمزد اعتبار سنجی ۲۹ تومنه 

سود و بهره خود وام جداست؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

30 تومن

بازپرداختش چقدر بود برات 

ارع

خب برا یک تومن نمیصرفه که 

فک کنم ۱۰۰ و خورده ای برا یک ماه سود میخواد