2777
2789

با یه پسری تو کالاف حرف می‌زدم بعدا آیدی این پسره رو برداشتم کالافو حذف کردم و همون کالاف هم تحویلم نمی‌گرفت ولی من روش کراش زده بودم بعد آیدی کالافش رو توی تلگرام زدم دیدم توی تلگرام هم همون آیدی رو داره و دیدم آخرین بازدیدش برای آبان ماهه سال پیش امروز دیدم که آنلاین شده خیلی خوشحال شدم بهش پیام دادم با خوشحالی فتم که خیلی خوشحالم آنلاین شدی فکر نمی‌کردم آنلاین شی من همیشه پیگیرت بودم که آنلاین میشی یا نه بعداً گفت تو کی هستی و اینا من بهش نگفتم بعد عکسمو خواست که  منو تا حالا تو عکس ندیده بود گفتم عکس بدم نمی‌شناسی گفت نه من می‌شناسم و دیگه عکسمو دید و گفتم نه تو کال می‌شناسی گفت حتماً تو کال می‌شناسمت رفتیم کال دیدم که نشناخت بازم ،،بعد بهش گفتم که ما تو کالاف با هم حرف می‌زدیم دیدم لحن حرف زدنش سرد شد  بعد منن کلی ذوق کردم گفتم همون تایم کوتاه حتی با اینک مجازی بودی حس خوبی بم دادی خاطره خوشی برام ساختی دیدم ک یهو قط کرد رفت رفتم پیویش برا اینک بفهمم عمدی قط کرده یانه گفتم ببخشید مزاحمت شدم گفت ن این چه حرفیه مراقب خودت باش خدافظ 

ینی حس میکنم یه پارچ آب یخ ریختن رو سرم انقد ک حس ضایگی میکنم😭😭💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرکاتت خودت فکر میکنی چی بوده زیادی بچه گانه نی 

درس عبرت خوبی بود اتفاقا برات

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1