2777
2789

رفتم برای ارتودنسی یهو تراشید دردم گرفت جیغ زدم که کار از کار گذشته بود بعد الان بعد ۲روز درد گرفته یعنی دندونم خراب میشه؟

الان ارتودنسی دارم نمیتونم نخ دندونم بکشم دندونام وحشناک دردمیکنه هیچیم نمیشه خورد چه کنم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

حساس شدع آب نمک بچرخون تو دهنت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس شدع آب نمک بچرخون تو دهنت

اخه الان تو سایت خوندم گفتن اون دندونا دیگه خراب میشن راسته؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

درد دندان که طبیعیه تو ارتودنسی

نخ دندانم به جاش براش مخصوص میدن تمیز کنی لاهاشو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سوهان زد؟مگه دندونو با ناخن اشتباه گرفته😐😂وقتی مدرکو از موتوری میگیری:

نمیدونم یه چیز برقی دارن گرده

اخه الان تو سایت خوندم گفتن اون دندونا دیگه خراب میشن راسته؟

نه بابا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نمیدونم یه چیز برقی دارن گرده

عه من فکر کردم دکتره مدرکشو از موتوری گرفته

پس دندونم سوهانی شده

خدا بهت صبر بده

من همیشه با خودم میگم ادم زایمان کنه ولی دندون پزشکی نره

نمیدونم چرا اینو میگم ولی‌تو حرفمو جدی نگیر😂

﴿🩵🐬﴾

درد دندان که طبیعیه تو ارتودنسینخ دندانم به جاش براش مخصوص میدن تمیز کنی لاهاشو

نخ مخصوص خریدم نمیشه الان نگران اون نیست نگران این دوتا دندون نیشم که کوتاه کرده

ببین منم تو ارتودنسی اینطوری شدم 

حداقل یک هفته زمان میبره تا راحت بتونی غذا بخوری 

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

نخ مخصوص خریدم نمیشه الان نگران اون نیست نگران این دوتا دندون نیشم که کوتاه کرده

خب میکنن واسه منم یادمه کرد خب میخواد فرم بده بهشون 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین منم تو ارتودنسی اینطوری شدم حداقل یک هفته زمان میبره تا راحت بتونی غذا بخوری

دندون توام تراشید ؟یعنی کوتاهش کرد

خب میکنن واسه منم یادمه کرد خب میخواد فرم بده بهشون

بعدش دندونات خراب نشد

وسواس گرفتم بخدا

اگه دندونتو کوتاه کرده برو پیش ی دکتر دیگه سوال کن اگه آسیب دیده پیگیری کنی

ولی ممکنه چسبی چیزی رو از رو دندونت بخاطر ارتودنسی تراشیده باشه

و اوایل ارتودنسی کلا درد طبیعیه

من تا ی هفته اول بعد از هربار سفت کردن سیما چیزی نمیتونستم بجوام