2777
2789
عنوان

یکی بیاد به من بگه چکارکنم دکتر بدون اجازه دندون نیشمو سوهان زد

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
بعدش دندونات خراب نشدوسواس گرفتم بخدا

نه والا من 14 سالم بود ارتودنسی کردم الان 26 سالمه اتفاقا دو روز پیش رفتم دکتر یکی از دندان هام خراب شده ولی گفت بقیه اشون سالمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه دندونتو کوتاه کرده برو پیش ی دکتر دیگه سوال کن اگه آسیب دیده پیگیری کنیولی ممکنه چسبی چیزی رو از ...

مال شمارو کوتاه نکرد

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا من 14 سالم بود ارتودنسی کردم الان 26 سالمه اتفاقا دو روز پیش رفتم دکتر یکی از دندان هام خراب ...

من نگران بقیه نیستم نگران این دوتام که تراشیده

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
دندون توام تراشید ؟یعنی کوتاهش کرد

معمولا واسه اینکه دوندونا رو یکدست و هم تراز کنن این کار رو میکنن تلبته واسه من دندونای عقلم و ته فکم هم بود هم ردیف پایین جلو

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

من نگران بقیه نیستم نگران این دوتام که تراشیده

نترس چیزی نمیشه الان ادمایی که کامپوزیت میکنن تمام دندان هاشونو میتراشن مگه خراب شده که این بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نترس چیزی نمیشه الان ادمایی که کامپوزیت میکنن تمام دندان هاشونو میتراشن مگه خراب شده که این بشه

خداکنه