2777
2789

@soheiiil‍ 

جناب چرا درخواست میدی؟ الان فکر میکنی من درخواستتو‌ قبول میکنم میگم وای چه مرد مریض فوق‌العاده‌ای که به من درخواست داده؟ مریض و دیوونه‌ای چیزی هستی؟ اصلا از روانشناسی و حال بد چیزی میدونی؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر درگیرید. خب قبول نکنید تمام 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بعد ی عده الان میان یقه جر میدن وای سایت عمومیه چ اشکالی داره اونا هم باشن نشستن ی گوشه نون و ماست ش ...

آدم وقتی توی حال بد تاپیک میزنه، به این معنا نیست که نیاز داره با پسری صحبت کنه یا هرچیزی. صرفا یه حس درونیه‌. این فوری درخواست میده 

@winterr‍ 

هی عمو

تویی ک اول اومدی گفتی دخترم سوال مامایی دارم فلان

دلم سوخت قبول کردم

رفتی تاپیکای قبلمو خوندی گفتی رابطه داشتی پس هرزه ای

و عکس اندامتو فرستادی

پست تر از هر پستی

تگت کردم همه بشناسنت 

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

چقدر درگیرید. خب قبول نکنید تمام

معلومه که درگیرم

چرا در برابر مزاحمت باید سکوت کنم؟ من آزار دیدم و ایشون حال منو بدتر کرد. پس سکوت نمیکنم‌. شما مشکلی داری با تاپیک من؟ رد کن برو بعدی

معلومه که درگیرمچرا در برابر مزاحمت باید سکوت کنم؟ من آزار دیدم و ایشون حال منو بدتر کرد. پس سکوت نم ...

اروم باش عزیزم چرا اینقدر عصبانی هستی 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد