2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همخونه شرقي  اين بود زندگي

یه سوال ببخشیدشما نویسنده این دوتا رمانید؟

اخه تو چند تا تاپیک دیدم فقط این دوتا رمان معرفی میکنیدحتی براشون تاپیک هم زدید

میشه برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😊😘😘😘
تو همين مايه ها ديكه رمان سراغ نداري خنده دار؟

سلام به نظرم رمان حس تازه هم خوبه اگه نخوندین

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

رمان برای من بخون برای من بمون رو بخون عالیه هم طنزه هم عاشقانه من که کلی باهاش کیف کردم. رمان طنز اگه گفتی من کیم هم عالیه من خیلی رمان میخونم ولی این دوتا رو بیشتر پسندیدم

رمان طنز باحال خیلی کمه همشون خیلی بیمزه و یخن الان یادم نمیاد عزیزم ولی اگه یادم اومد حتما میگم اون ...

میشه چنتا ب منم معرفی کنی

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

بهترین و تحسین‌شده‌ترین کتاب‌ های سراسر این کره خاکی در انواع سبک های گوناگون گرد هم آمده اند تا برای کسانی که تمایل به خرید کتاب دارند دغدغه ای وجود نداشته باشد. کتاب های مورد نظرتون رو دایرکت کنید تا لینک خرید با تخفیف براتون ارسال بشه. 

آدرس پیج جهت سفارش:

@ketab.nahal

آدرس سایت:

https://www.iranketab.ir/c/02364a

سللم من کلا زندگیم با رمانه من خیلی رمان خودم تو همه ژانر ولی رمانایی طنزی که خوندم اینان

کل کل ۶ نفره

عشق بدون جنگ نمیشه

دیوونه دوست داشتنی

کرم درونیم

ماکه شانس نداریم

همسایه من 

سه سوت

مربی خصوصی من

عاشقتم دیوونه (این ۲ جلده)

دانشگاه دختران شیطون 

اشرافی شیطون بلا

خنده دار ترین رمانایی که خوندم اینان بقیش پلیسی و غمگینن