2777
2789
تو همين مايه ها ديكه رمان سراغ نداري خنده دار؟

رمان طنز باحال خیلی کمه همشون خیلی بیمزه و یخن الان یادم نمیاد عزیزم ولی اگه یادم اومد حتما میگم اونا ک صفحه اول گفتما خوندی همشونا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان طنز باحال خیلی کمه همشون خیلی بیمزه و یخن الان یادم نمیاد عزیزم ولی اگه یادم اومد حتما میگم اون ...

اره  بابا من يه دوسالي كلا زندگي نميكردم فقط رمان ميخوندم😬

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

😂😂😂😂منم چنساله زندگی نمیکنم فقط رمان میخونم حالا یکم کمتر شده فقط ولی بازم همچنان رمان میخونم،خیلی رمانای عالی خوندم ولی متاسفانه اسم خیلیاشو یادم رفته😥😖😖برات درخاست دادم عزیزم ک اگ بازم رمان خوب داشتیم معرفی کنیم بهم

😂😂😂😂منم چنساله زندگی نمیکنم فقط رمان میخونم حالا یکم کمتر شده فقط ولی بازم همچنان رمان میخونم،خی ...

باش مرسي گلم 

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

کی گفته من شیطونم و جرئت یا حقیقت و اشرافی شیطون بلا و پشت کوهم طنز بودن ولی من دوستشون نداشتم کی گفته من شیطونم بد نبود پشت کوهم بد نبود مال اجنه ها و اینا هم بود

من هيج وقت با رماناي خارجي ارتباط برقرار نكردم يعني اونا راحت ميخندن جون ارومن من تا يكي اين وسط ب ...

چه جالب من برعکس شما اصلا نمیتونم رمان ایرانی بخونم حس میکنم چیز خاصی ندارن همشون عینه همن 

منظورت رمان سه سوتِ؟ من تازگیا خوندمش خیلی باحاله

اره😍

اینو نخوندم نه, کاش اسمش یادت بود

اسم رمانش سه سوت هست ولی خیلی رمان قشنگی نیست به نظرم من تا نصفه خوندم دیگه نخوندم ولی همسایه گودزیلا خنده دار ترین و بهترینه من حدود پونصد تا رمان خوندم برای همین باید کار خیلی قشنگ باشه تا خوشم بیاد اگه رمان انلاین میخونید رمان خانم خوش زبون اقای مهربون که اخراشه رو حتما بخونید که در حد مرگ خنده داره 

سلااام...رمانای گوشی ب نظرم زیاد جالب نیستن معمولا همه ی محتوا دارن یا تو دانشگاه ...یا محل کار...یا اینکه دختره فقیرع پسرع پولدار کلا همش ی چی تو این مایه هاس کتاب خوندن خیلی بهتره همه این رمانایی ک شماها گفتین رو خوندم ولی هیچکدوم ب اندازه کتاب خوندن لذت بخش نیس...بهار (سحرممبنی)هم طنز داره هم عاشقانه و مذهبی خیلی خوبه.شب پره ها (مودب پور)خیلییی عالیه