2777
2789
وای من حس عجیبی دارم هم خوشحالم هم اظطراب دارم 🥲

یه قابلمه و ماهیتابه ببر برا وقتی خواستی غذا درست کنی یا غذاتو گرم کنی

چاقو ، لیوان، کاسه و بشقاب و قاشق و چنگال و پیش دستی و کفگیر ملاقه کوچیک،سفره یه بار مصرف، ماگ یا فلاسک

مقداری مواد غذایی مخصوصا کنسرو برا روزهای اولت که هنوز جایی رو بلد نیستی و یا سیب زمینی که سرخ کنی بخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و فندک

اگه عادت داری خود غذا بپزی مواد غذایی ببر اگه نه که هیچی

البته مواد غذایی رو اونجا هم میتونی بگیری

پتو ، بالشت، روبالشتی، پرده برای دور تختت اگه به فضای شخصی علاقه داری، رو تختی

چوب لباسی،تشت، صندلی حمام، دمپایی نهایتا دوجفت(یکی برا حیاط یکی برا حمام و سرویس)

بقیه اش هم وسایل شخصیت

یکمم بری بمونی به مرور میفهمی چی لازم داری

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد اطلاعات مفیدی حتماً بهشون توجه می کنم

من خیلی پرس و جو کردم از دوستام 

ریلز دیدم 

اینا همش تجربه دوستامه که منو تو قراره استفاده کنیم

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

یه قابلمه و ماهیتابه ببر برا وقتی خواستی غذا درست کنی یا غذاتو گرم کنیچاقو ، لیوان، کاسه و بشقاب و ق ...

ولی یادش بخیر ما سیخ کباب و زغال و دیگ ۱۲ نفره و قابلمه ۱۲ نفره و جاظرفی سه طبقه بزرگ و سه تا فلاسک بزرگ و اسنک ساز و اتو هم بردیم🤣🤣

من که خودم پنکه ایستاده هم گرفتم بردم😂😂😂

اهل آشپزی بودیم خیلی ، کلی کاسه بشقاب و لیوان و قابلمه های کوچیک و چندتا ماهتیابه هم داشتیم

سبد مسافرتی هم حتی

یادش بخیر

یه کمد پر برنج محلی و انواع ادویه جات و قند وچای و روغن

امکانات تکمیل بود😂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷