2777
2789
مرسیی🫶😘

اصلا با کسی صمیمی نشو هیچی از خودتو خانوادت به هیچکس نگو چه خوابگاه چه دانشگاه 

تخت پایین رو ببر که وسایل اضافی رو زیر تختت بذاری 

حموم رفتن و اینا احتمالا نوبتی بشه براتون 

تشت و صابون رخت شویی ببر باخودت 

یدونه سبد ام ببر ظرفاتو که میشوری داخلش بذاری آبش بچکه روی آبچکون باشه میبرن و میندازن و اعصابت خراب میشه 

چیزای گرون ام نبر

مثلا طلا اینا 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا با کسی صمیمی نشو هیچی از خودتو خانوادت به هیچکس نگو چه خوابگاه چه دانشگاه تخت پایین رو ببر که و ...

واییی مرسی خیلی نکات خوبی گفتی مخصوصا اینکه از خودم و خانوادم زیاد نگم 

دمت گرم ❤️

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤

واییی مرسی خیلی نکات خوبی گفتی مخصوصا اینکه از خودم و خانوادم زیاد نگم دمت گرم ❤️

فداتشم♥️

اکثرا دعوا و بحث میشه یا میبینی ینفر پیکمی از آب درومد

یذره باهاشون بد رفتاری کنی یا بحث بیفته تو کل خوابگاه و دانشگاه آبروی آدمو میبرن 

وارد اکیپ بشو ولی صمیمی نشو اصلا 

معمولی باش

بیشتر شنونده باش 

اصلا طرف بچهای برنامه کن نرو 

اینا اخر ترم همه درساشونو میفتن

تک تک کلاساتو برو و کامل جزوه بنویس

بذار محتاج جزوه کسی نباشی بقیه محتاج تو و جزوه ات بشن

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

حس می کنم نتونم اتاق پر جمعیت رو تحمل کنم چون به شدت آروم هستم عاشق سکوت و جای آروم 🥲💔

من نیز❤️‍🩹

فرهنگیانی؟

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

فداتشم♥️اکثرا دعوا و بحث میشه یا میبینی ینفر پیکمی از آب درومدیذره باهاشون بد رفتاری کنی یا بحث بیفت ...

چقد اطلاعات مفیدی حتماً بهشون توجه می کنم

پایان هر سختی گشایشی هست 🌱❤