2777
2789

من‌ توی یه محیطی یه کمد خیلی کوچیکی رو واسه ی وسایلام اجاره کردم که هرموقع رفتم اونجا نخوام وسایلام رو مدام ببرم و بیارم(وسایل کارم هستن)

حالا گیر یه ادم پرو افتادم و با این ادم توی محیط کارم مدام در ارتباطم واسه ی همین نمیتونم بهش بی احترامی کنم

از من خواست وسایلشو بزاره توی کمد من منم نتوستم نه بگم گفتم اوکیه بزار ولی این دیگه خیلی پروعه بهم گفت از وسایلت استفاده کردم اوکیه؟ منم حرفی نزدم گفتم اشکالی نداره حالا دیگه خیلی پرو شده کلید کمدمم حتی دست اونه چون وسایلشو گداشته بود توی کمدم و اون همیشه میره اونجا ولی من فقط بعصی وقتا میرم. میخواد که پول کمدو نصف کنیم ولی من اصلا دوست ندارم کمدم اشتراکی باشه میخوام کلیدش دست خودم باشه و کسی به وسایلم دست نزنه

چطور باید بهش بگم که زشت نباشه ولی خیلی قاطع باشه که بره خودش کمد بگیره جوت واقعا خودش ازین بی خیالاست هرجی بگیم یهو میگه بیخیال و ازین حرفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی می کشیم از رودروایستی می کشیمرک باش و بگو نهتو این دنیا ادم های رک و محکم برنده هستن

اخه چجوری بگم؟ بگم راحت نیستم

واقعا راست میگی ولی اصلا نمیدونم چطور بحثشو پیش بکشم چون خود احمقم بهش اوکی دادم اونم سوار گردنم شد 

تو وسایلت رو بردار و یه کمد دیگه بگیر نیاز نیست حتما سر همون کمد دعوا داشته باشید وسایل هارو بردار و ...

ایده ی خوبیه ولی راستش اسم نوشتم پولشم دادم حالا پولشو شاید بهم بده ولی چون اسم نوشتم فک نکنم دیگه بهم کمد بدن

اخه چجوری بگم؟ بگم راحت نیستمواقعا راست میگی ولی اصلا نمیدونم چطور بحثشو پیش بکشم چون خود احمقم بهش ...

بگو وسواس فکری دارم نمی تونم شریک باشم یا کسی وسایل م برداره

از لحاظ فکری روزم خراب می شه دست خودم نیس

هیچی وسایلتو بردار کلیدم که دستشه بگو من دیگه به کمد رو نیاز ندارم اگه میخوای اجارشو بده نمیخوای هم کمد رو تحویل بده 

من خودمم تعارفی هستم نمیتونم چیز بهتری بگم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بگو وسواس فکری دارم نمی تونم شریک باشم یا کسی وسایل م بردارهاز لحاظ فکری روزم خراب می شه دست خودم نی ...

وای واقعا همینطورین این علایم وسواس فکریه؟

فکر خوبیه اینطوری ناراحتم بشه دیگه نمیتونه حرفی بزنه

وای واقعا همینطورین این علایم وسواس فکریه؟فکر خوبیه اینطوری ناراحتم بشه دیگه نمیتونه حرفی بزنه

اره منم همینم نمی تونم چیزایی ک برای من مشترک کنم

اره بگو 

هیچی وسایلتو بردار کلیدم که دستشه بگو من دیگه به کمد رو نیاز ندارم اگه میخوای اجارشو بده نمیخوای هم ...

اخه بعدا میبینه رفتم یه کمد دیگه گرفتم ضمن اینکه مدان همو اونجا میبیینم و مهمتر از همه اصلا دیگه به اسم من کمد نمیدن

خب یه کمد دیگه اجاره کن. 

پولشو داده باشی با اونجا هماهنگ شو بگو پول به کمد رو دادم دیگه چه این یکی چه اون یکی. 

در مورد دوستت هم بگو صاحب اونجا بره بهش بگه که اگر میخوای باید هزینه رو بپردازید و گروه خالی کن