2777
2789

نامزدم و من توی یه سقف زندگی میکنیم ۱۱ ماهه نامزدیم(صیغه) تا الان کار نمیکرد ماشینش پیکان بود فروخت بخاطر پول حالا پول ماشینو خورد الان فقط یه موتور داره خلاصه الان ۲ روزه میره سیب میچینه مادرش هی زنگ میزنه میگه نرو نرو هوا سرده تو میری کار میکنی زنتم پاهاشو رو پاش میزاره توهم مثل خر کار میکنی زنتم پولاتو میخوره منم چیزی نگفتم ولی حرفاشونو شنیدم با اینکه هیچ پولی بهم خرج نمیکنه

الان به نامزدم میگم من به قاب گوشی دیدم پاپیون داره فلان میگه نه من پول جمع میکنم برم به خودم شلوار بخرم من بازم چیزی نگفتم اومدم غذا بپزم رابطه خرج کردن داره رابطه محبت میخاد ک این ادمی هیچیشو بلد نیست🥲

موندن صلاح نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندن صلاح نیس

بخدا از نظر قیافه هیکل بگی کلا نچرال و عالیم از حرف زدن هم مرتب و بد دهنم نیستم حالا این ن قیافه داره ن هیکل خوب ن اخلاق خوب فقط وابسته ب مادرشه حالا الان فهمیدم چرا تا حالا کار نمیکرد بخاطر اینکه مادرش میگفت کار نکن

بخدا از نظر قیافه هیکل بگی کلا نچرال و عالیم از حرف زدن هم مرتب و بد دهنم نیستم حالا این ن قیافه دار ...

لیاقت شخصیت ذات فهم شعور تزریقی نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

واقعا؟؟

چندتا تاپیک هاتو خوندم فقط میتونم بهت بگم جدا شو الان زیر 18 هستی بهزیستی جایی کمکت میکنه اینکه نه کار میکنه نه خرج میده نه عقدت میکنه ببخشید اینو میگم شدی اسباب بازی جنسیش اول یه منبع درامدی برای خودت پیدا کن و جدا شو