2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست
خودت ببین ادمی هستی که تحت هر شرایطی درس بخونی؟ برای کنکور منظورمه

روحیم خرابه

قبل درس باید حتما برم روانپزشک

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چرا؟

منم میگفتم نخونده فرهنگیان آوردم. بخونم چی میشه.

نمیخواستم برم مصاحبه. رفتم و الان راضیم.

خیالت جمع میشه از خیلی لحاظ.

بعدا میتونی مجدد کنکور بدی همزمان با کارت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به علاقه ام بستگی داره نزار حسرت بمونه بعضی چیزا ولی خب به هرحال هر رشته ای سختی های خودشو داره باید ...

چی بگم این روزا خیلی ب شک افتادم

نسبت ب خودم و هدفم و...

از طرفی اگ الان نرم فرهنگیان بعدش دیگ کلا نمیتونم برم چون ب محدودیت سنی میخورم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

روحیم خرابهقبل درس باید حتما برم روانپزشک

ببین اگه میتونی برو دانشگاه و همزمان برای کنکور بخون

شرایط مالیش رو داری که بعدا انصراف بدی؟ 

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
منم میگفتم نخونده فرهنگیان آوردم. بخونم چی میشه.نمیخواستم برم مصاحبه. رفتم و الان راضیم.خیالت جمع می ...

الان معلم هستی؟

ببین اگه میتونی برو دانشگاه و همزمان برای کنکور بخونشرایط مالیش رو داری که بعدا انصراف بدی؟

انصراف فرهنگیان هزینش واقعا زیاده 

نمیدونم باید طلا بفروشم

انصراف فرهنگیان هزینش واقعا زیاده نمیدونم باید طلا بفروشم

انتخاب خیلی سختی داری بنظرم اگه اعتقاد داری استخاره بگیر 

برات آرزو میکنم هرچی که به صلاحه برات پیش بیاد و بهترینها رقم بخوره❤️

انتخاب خیلی سختی داری بنظرم اگه اعتقاد داری استخاره بگیر برات آرزو میکنم هرچی که به صلاحه برات پیش ب ...

ممنونم گلم

شرایط استخاره چیه؟

الان معلم هستی؟

آره عزیزم.

همون موقع هم تو جو بودم این حرف رو گفتم وگرنه میدونستم تلاش بیشتری نخواهم کرد.

خیلیا هم یادمه مثل من بودند. ولی الان تو همون رشته فرهنگیان تا مقطع دکتری رفتند و موفقند. به جای اینکه یک سال تلف کنند به امید واهی. آیا بشه آیا تشه

چی بگم این روزا خیلی ب شک افتادمنسبت ب خودم و هدفم و...از طرفی اگ الان نرم فرهنگیان بعدش دیگ کلا نمی ...

خخیلی تحقیق کن ک بعدا پشیمون نشی عزیزم

خسته ام.                                                                                                                             چای داری بدهی                                                                                                                   لغزش سینی چشمان تو دیدن دارد,💞

آره عزیزم.همون موقع هم تو جو بودم این حرف رو گفتم وگرنه میدونستم تلاش بیشتری نخواهم کرد.خیلیا هم یاد ...

موفق باشی گل

ممنونم گلمشرایط استخاره چیه؟

اگه یه آدم مومن توی اقوام دارین بگو اون برات بگیره

اگر نه توی نت ببین چه زمان هایی برای استخاره خوبه اون زمان خودت بگیر

در مورد شرایط هم دقیق نمیدونم توی اینترنت بزنی میاره عزیزم

اگه یه آدم مومن توی اقوام دارین بگو اون برات بگیرهاگر نه توی نت ببین چه زمان هایی برای استخاره خوبه ...

باشه گلم

ممنونم ازت