2777
2789

سلام خواهرا وقتتون بخیر خواهرا من صورتم و بینی م جوش سر سیاه داره  وقتی سهامم واریز بشه میخوام میکرو درم و اتو صورت بخرم 

کسی تجربه داشته از میکرودرم و اتو صورت استفاده کرده باشه اصلا به درد میخورن جوش سر سیاه رو در میاره ؟؟؟ 

گفتم اول یه تحقیقی بکنم اگه به درد میخوره بخرم پولم هدر نره تو این گرونی 

من خونگیشو دارم

اتوصورتش خوبه

ولی میکرودرمش زودخراب شد (کلا این چیزای خونگی زودخراب میشن اگ اشنایی داری ک بتونه همیشه برات درستش کنه بخر )

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

میکرودرمش دونه های سرسیاه بینیمو درنیاورد

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون برم پاکسازی آرایشگاه بهتر هست یا همین میکرودرم رو بخرم

پاکسازی ارایشگاه رفتم فایده ی خاصی نداشت

واسه کیلینک برو

همون هزینه ارایشگاه رومیگیره

ولی تاثیرش بیشتره

اها باشه خواهر فقط نمیدونید هزینه اش چقدر میشه

۷۰۰.۶۰۰