2777
2789
عنوان

خشکسالی!!!!!!

499 بازدید | 17 پست

دوستان به عنوان پیام بازرگانی وسط تاپیکهای مادرشوهر، خیانت و غیره می خواستم بگم این واقعا جدیه! تغییر را باید از خودمون شروع کنیم: هیچ جای دنیا با آب یا منابع طبیعیشون این طوری رفتار نمی کنند: هیچ جا من ندیدم با شیلنگ آب را به کوچه ببندند و با خنده توجیه کنند که آبه چاهه! حتی در آب خیز ترین کشورها، اب مصرفی ساختمانها را تصفیه و صرف فضای سبز آنجا می کنند! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران داره به بیابان تبدیل میشه و این مسئله انگار ناپذیره! 

شهرما ک چندین سال گرفتاره خشکسالیه 😢

و کلن برهوته 

خدا کنه از این بحران عبور کنیم دلم واس اینده بچم میسوزه😢😢

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
من می گم کوتاهی و بی توجهی دولت به کنار، خودون هم باید رعایت کنیم! 

بله ولی کو گوش شنوا. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

من بگم یه چیزو 

برادر من رفته بوده سازمان اب وبرق دیگه مرکز اصلییی بعد دیده دارن بااین دستکاهای فشار قوی اب برگا وخاکای روی زمینو جمع میکنن وقتی خودشون رعایت نمیکنن وای به حال مردم 

من خودم خیلی مرافبم خیلی خصوصا توآب واقعا تمام تلاشمو میکنم حنی کسی  میبینم الکی اب میریزه بهش تذکر میدم ولی یه عده واقعا قابل کنترل نیستن من ادم هست تو اششناهامون روزی سه بار حیاط رو میشورن 

و فاجعه بعدی اینکه همه توحونه هاشون چاه کندن کلااا از بیخ وبن آب روخشک  کنن کلا 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

دلمون بسوزه به حال خودمون بچه هامون

آب نباشه ثروتمندترين مردم جهان هم باشيد فايده نداره

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
سال ٩٦ و سال ٩٧ يه مكان رو نشون مي ده

امضات کاملا درسته الان استان اصفهان هرروز اعتراض به آب دارن 

کارون ماهم بدبخت شده یه ذره هی میان اطرافشو پارک میکنن عرض رودخونه رو کم مییکنن مافک کنیم پر آبه درحالی عرضش کم شده کلی باریک شده

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡