2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 36 پست

احساس میکینی از بین رفته و کاری هم نکردی؟؟

اگر اینجوریه ک این احساس رو هنه دارن در دورانی ک ب بلوغ میرسن تا چند سال ب همین فکر میکنن ک از بین نرفته باشه در صورتی ک اینجوری نیس و ب آسونی از بین نمیره جز رابطه و بعضیا کارا ک باعث پارگیش بشه

بیشتر مردم فکر میکنم دارن یسری ها مادر زادی ندارنیک سری ها تو بعضی ورزشها یا بدون رابطه از دستش میدن ...

من سوال دارم 

میشه درخواست بدم بی زحمت قصدم اصلا مزاحمت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام سر بسته بگم 

پرده بکارت ب معنی واقعی پرده نیس ولی وجود داره 

حالا ممکنه با خونریزی باشه ممکنه هم نباشه 

ولی میتونی اینجوری فک کنی ی بادکنکی رو برا اولین بار میخای بادکنی 

چقدر سخت باد میشه و اذیت میشی 

ولی دفعه های بعدی ب ذون سختی نیس 

امیدوارم فهمیده باشی 

تا جایی که میدونم یه غشا هست که انواع مختلفی داره که تشخیص نوعش سخت هست 

اصلا فکر نکنی واژن کاملا مسدود هست البته توی انواع هست پرده مسدود که باید جراحی کنن چون خون پریودی خارج نمیشه 

دوختن پرده با نخ و لیزر و... دروغ هست فقط واژن رو میدوزن

بکارت رو به یه کش مو تشییه میکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

امکان نداره کسی نداشته باشه واینقدر در عمق بدنت قرار داره که با انگشتت پاره نمیشه فقط موقع عروسی این اتفاق میافته 

این یک حجاب برای زنه اگه باشه باردار نمیشه چون باید سوراخ بشه که اسپرم وارد بشه پس با ورزش پاره نمیشه وبا انگشت هم پاره نمیشه نگران نباش

امکان نداره کسی نداشته باشه واینقدر در عمق بدنت قرار داره که با انگشتت پاره نمیشه فقط موقع عروسی این ...

ممنون از شما 

واقعا بهم کمک کرد و استرسمو کم کرد ممنونم

اینقدام دیگه ن توی 2یا 3سانت ورودی واژن هس

نه اصلا اینطور نیس مردای با دستگاه کوچیک حتی نمیتونن پارش کنن برای همین نیاز به جراحی میشه بعضی مواقع 

این بچه رو هم نترسونین گناه داره فکر بد میکنه این کار رو فقط همسر قوی هیکل میتونه انجام بده وسلام 

ببخشید با صراحت گفتم

نه اصلا اینطور نیس مردای با دستگاه کوچیک حتی نمیتونن پارش کنن برای همین نیاز به جراحی میشه بعضی مواق ...

حوصله بحث کردن با شما را ندارم 

مطمنم سواد انچنانی ندارید 

وگرنه تمام علم رو زیر سوال بردید با این حرفتون