2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین راهنمایی کنید راجع به خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 55 پست
سلام گندم دیم

سلام آبجی صبحت بخیر، ببین طلا رو که دیگه فروختی جایی هم سرمایه گذاری کردی که نه سودی برات داشته نه رشدی کرده ، همیشه اشتباه طلا رو بفروشی چیز دیگه ای بخری که اون چیز بیشتر از طلا گرون بشه ، اول باید طلا گرون بشه بعدش چیزهای دیگه مثلا طلا به خونه یا طلا به ماشین، اینکه الان بخواهی زمینو بفروشی طلا بخری بازم بهتره  یعنی زمین کشاورزیت همون قیمت میمونه و رشدی نمیکنه اما طلا مخصوصا الان روبه بالاست یعنی مطمئن باش یک سال دیگه با پول زمین کشاورزیت ده گرمم نمیتونی بخری الان شونزده گرم میتونی بخری اما یک سال دیگه نمیتونی من گفتم یک سال اما نود درصد  دو سه ماه دیگه هم ده گرم نمیتونی بخری چون وضعیت خرابه و دلارو طلا روبه بالا زمینتم که همونطور راکت تازه الان میگی صدونود میخرن اما بخاطر آب نداشتن و محصول ندادن شاید بعدا صدوبیست هم نخرن شاید هم کمتر  یه زمین خالیه دیگه بدون آب میشه، حالا من گفتم همون صدو‌نود بخرن مطمئن باش بیشتر نمیخرن چون رشدی نداره  من براساس کارم و تجربه که طلا هست اینارو گفتم حالا پرسیدی که چیکار بکنی بهتره؟ فقط من یه چیزی بدونم یه پیشنهادی میتونم بدم  زمینتون کدوم شهرستان هست اگه سمت شرق باشه یعنی از تهران به سمت مشهد میری باشه میشه این پیشنهادی که میخوام بگم رو ،رو زمینتون انجام بدید  و به سود خوبی هم ایشالا برسید. سعی میکنم بعدظهر بیام سایت و جواب شمارو بدم فعلا برم مغازه با اجازتون، توکل بخدا ناراحت نباش خیلی ها میلیاردی ضرر کردن شوهرتم هدفش این بوده کار کنه زخمت بکشه هم جای طلای تورو پر کنه برات بخره هم زمینو داشته باشه هم منبع درآمدی برای بعدها باشه بنده خدا نمیدونسته که یعنی هیچکس نمیدونه آینده چی میشه اونی هم که تو یه کاری موفق میشه کلی زحمت میکشه وقت میزاره ضرر میده تجربه کسب میکنه تو کاری که وارد هست و تجربه داره قدم میزاره از فکرو هوششم استفاده میکنه تازه باهمه اینا خیلیهاشون هم شکست میخورنو برشکست میشن یکی مالشو میبرن یکی ،،،،،،، یکی تورم پدرشو در میاره خیلی چیزهای دیگه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجاه گرمو چند فروختی؟چه سالی بود؟قبلش مستاجر بودی؟خب ب این فکر نمیکنی از دست جا بجایی و حق بنگاه دا ...

پارسال گرمی ۵فروختم....نه مستاجر نبودم ولی خونمون کوچیک بود و وقتی بچه دوم با دنیا اومد به همسرم گفتم خونمونو بزرگ کنیم.الان خونمون بزرگه ولی من دلم خونه اگه طلاهام بود میتونستیم الان وام برنداریم 

سلام آبجی صبحت بخیر، ببین طلا رو که دیگه فروختی جایی هم سرمایه گذاری کردی که نه سودی برات داشته نه ر ...

سلام ممنون بابت وقتی که گذاشتید زمین یکی از شهرستانهای اطراف مشهد 

سلام ممنون بابت وقتی که گذاشتید زمین یکی از شهرستانهای اطراف مشهد

سلام، خواهش میکنم اختیار دارید، خب برای اون کار  باید خوب باشه منطقه زمین بازم باید از کسی که واردتر هست پرس و جو کنید، ببینید اون زمین یکی دوسال دیگه اصلا کاری هم نمیتونید بکنید همین محصول گندم که میگید خشکسالی اومده  و محصول نمیده  خودتون هم دیگه بی خیال میشد و زمین بلاتکلیف خالی میمونه به نظرم  یواش یواش زمین رو تبدیل به باغ پسته کنید البته بعداز مشورت کارشناس و آدم وارد اگه شدنی هست و اگه شوهرت از پسش برمیاد کم کم نهال پسته بکارید حتی شده خودت انجام بده و کمک کن فقط باید بهترین بذر پسته که برای اون منظقه مناسب هست کاشته بشه هیچ عجله ای هم نداشته باشید که یه وقت بخواهید کل زمین رو یک دفعه بذرو نهال پسته بکارید نه ، زمین رو به قسمتهای مساوی تقسیم کنید مثلا چهارقسمت یا کمتر یا بیشتر هر سری از اول زمین شروع به کاشت بذر بکنید حالا اندازه زمین چقدر هست من نمیدونم اما هر هکتار فکر کنم سیصد چهارصدتا بذر یا نهال میشه کاشت یعنی هر دوسه متر یه نهال درعرض پنج سال شروع به محصول میده قیمت پسته هم سال به سال میره بالا و همون زمین خالیتون بعداز سه چهارسال بالای میلیارد ارزش پیدا میکنه فرض مثال هزارتا نهال بکارید بعداز سه چهارسال فرض هر نهال که تبدیل به درخت شده یک میلیون پولش باشه میشه یه میلیارد من حدودی گفتم حالا شاید دوهزارتا نهال بکارید شاید بیشتر شاید هم قیمتش هر درخت بیشتر باشه که سال به سال رشد میکنه و محصول بیشتری میده  هدف فروش زمین یا درخت نیست هدف به محصول رسوندن اون زمین خالی هست سالی یه تن هم پسته بده میشه بالای دومیلیارد یعنی ماهی دویست میلیون البته به این راحتی که من گفتم نیست زحمت داره و صبرو حوصله میخواد اما نتیجه خوبی میده شاید بگید زمین مناسب کاشت پسته نباشه این بحثش جداست اما اگه بخاطر بیابون بودن میگید حالا بعدا اطراف هم همین کارو میکنن و اباد میشه برای مواظبت از محصول هم فعلا چندسالی زمان میبره تا محصول بده بعدشم خدابزرگه مخصول که داد حالا یه ماه نهایت خودتون اونجا میمونید یا نگهبان میگیرید یه آلونکی هم داخل زمین میسازید برق هم موتور برقی باطری ماشینی  یا پول دستتون اومد صفحه خورشیدی میگیرید آب هم زیاد نمیخواد درخت پس خیلی مقاوم هست آب کم مصرف میشه دیگه همه چی به زحمت و تلاش و کوشش شما بستگی داره به قول معروف بعدها از نظر درآمد بیمه میشد الان خیلی ها دیگه گندم نمیکارن بخاطر بی آبی ،گندم خیلی اب مصرف میکنه اونهم همون روش قدیمی و سنتی سرمایه هم ندارن قطره ای کنن بجاش پسته میکارن سه چهارسالی درآمد ندارن اما بعدش پنج برابر گندم هم بیشتر سود میده دیگه مکافات کاشت و برداشت گندم رو هم نداره  مثل پسته دامغان . حالا شاید چیزهای دیگه هم بشه مثل گردو  آلبالو گیلاس وغیره به نظرم اگه پسته بشه کاشت بهتره دیگه این به فکر من رسید با توجه به اینکه شوهرت گفته فعلا نفروشیم اگه کاری رو زمین انجام بدید نتیجشم می بینید غیراز این باشه سالی یه بار هم پاتونو اونجا نمیزارید کسی هم نمیخره فکرش نمیرسه چیکار کنه همون کاشت گندم هست که اونهم بخاطر بی آبی نمیشه، اگه هم بتونید یه زمین در جای بهتری دیگه بگیرید حتما اینکارو بکنید یعنی اون زمین رو بفروشید جایی نزدیک روستاتون بخرید حتی اگه متراژ زمینتون کمتر شد هم عیب نداره  .

برای کسی که کل سرمایه‌اش ۷۰ گرم طلا بوده زمین خشک بهتره یا طلا که هر ماه قیمتش تغییر میکرد؟! خب هر ز ...

سلام فعلا طلا بهیچ عنوان نفروش حداقل این  یک ماه نفروش طلا الان قیمت اوجش رسیده یعنی در عرض یکی دوماه از گرمی شیش هفت میلیون رسیده به یازده خورده ای حالا بازم جا داره برای بالاتر رفتن بعدش یکم هم بیاد پایین دوباره برمیگرده قبمت قبلی یکم دیکه صبر کن اگه اوضاع یه خورده آرومتر شد بعدش بفروش ، خونه هم الان بخری استفاده ای نمیبری که ازش باید بدی مستاجر  هرچند خونه هم واجبه اما فعلا الان نه، ببین ماشین هم اگه استفاده نمیکنی تبدیل به طلاش کن  هرماه هم کم کم به طلات اضافه کن ناراحت هیچی هم نباش تا زمانی که طلا داری یعنی پول نقد هر روز و هرساعتی اراده کنی طلارو میفروشی خونه رو میخری مهم داشتن سرمایه و طلا هست جای سود و همه چی رو هم خودش پر میکنه فقط بایذ مراقب طلاو سرمایه ات باشی دست هیچکسی هم ندی برای سود گرفتن حتی بانک،موفق و خوشبخت باشید .

سلام فعلا طلا بهیچ عنوان نفروش حداقل این یک ماه نفروش طلا الان قیمت اوجش رسیده یعنی در عرض یکی دوما ...

برای خرید ماشین طلامو چند سال پیش فروختم

اگه بود الان ۸۰۰ تومنم اونجا داشتم ولی قیمت ماشینم اینقدر نشد...

دوست دارم تبدیلش کنم به طلا ولی نمیتونم ماشین لازمم میشه