2777
2789

سلام دوستان

میخواستم یکسری تجربیاتی که طی این چند ماه داشتم و برای شماهم بنویسم یکم طولانیه ولی شاید به کارتون بیاد.

من رفتم برای چکاپ قبل بارداری، دکتر یکسری دارو داد و شروع کردم به خوردن ولی دفعه بعد به دکترم گفتم من  از ابله مرغان گرفتن در بارداری میترسم و نگرفتم حتی ازمایش هم دادم انتی بادی پایین بود، دیگه گفت یا باید واکسنشو بزنی یا از کسایی که بچه دارن و مشکوکن دوری کنی

(((نکته خیلی مهم اینه که واکسن دو دوزه و از اخرین دوزی که میزنی تا سه ماه میگن نباید اقدام به بارداری کنی چون ویروس زنده ضعیف شده اس یکسری ها هم میگن تا یک ماه )))) 

منم چون یکم حساس بودم گفتم واکسن میزنم ، حالا بعدش بماند که چقدر برای پیدا کردنش اذیت شدم، یک پیج دکتر اطفال تو تهران بود دوزی پنج تومن گفتن ولی من اول خواستم ببینم میتونم از داروخانه و بهداشت پیدا کنم که نشد، اخر شانسی رفتم از هلال احمر پرسیدم گفتن دارن..

دو دوزش شد سه تومن.. این واکسن حتما باید تو دمای دو تا هشت درجه نگهداری بشه.. یک دوز که میزنی باید دوز بعد رو یک ماه بعدش تزریق کنی..

این واکسن چون همه نزدن خیلی داستان داره چون یک موضوع عمومی نیست که همه در جریانش باشن، برای تزریقش حساسیتی داره که اون خیلی منو اذیت کرد، برای تزریقش میخواستم بهداشت برام انجام بده که قبول نکردن  چون بخاطر حفظ زنجیره سرمایی که این دارو داره نمیتونن واکسن های خارج از مجموعه شون تزریق کنن. اخر سر رفتم یک بیمارستان ، جهت اطمینان تریاژ شدم و کارهای لازم و‌چک  کردن بعد تزریق کردم.

واقعیت خیلی استرس داشتم چون همه درباره این واکسن اطلاعاتی نداشتن که راحت بپرسم خیالم راحت بشه.

بعد از یک ماه از اخرین دوز رفتم ازمایش انتی بادی دادم هنوز جوابش نیومده امیدوارم که اکی بوده باشه و همه چی طبق روال باشه چون خودم برای حفظ این زنجیره سرما استرس داشتم..

اینم بگم علائمی هم بعد تزریق ها نداشتم چون یکسری ها میگفتن ممکنه خیلی خفیف بگیری یا دونه هایی بدنت بزنه که هیچ چیزی ایجاد نشد.

بعد از اونم واکسن کزاز زدم چون ده سال بیشتر بود نزده بودم اونم بهداشت برام رایگان زد.

فقط دوست داشتم این تجربیات نوشته باشم  تا شاید به درد یک نفر هم که شده بخوره و مثل من این پروسه گیج نشه.

امیدوارم همتون سلامت باشید

سلام عزیزم منم باید بزنم دکترم گفت یه دوز بزنم کافیه و باید 3ماه تا اقدام صبر کنم نظرشما چیه

سلام عزیزم ببینید دکتر منم گفتش یک دوز بزن بعد سه ماه فاصله باشه بعد اقدام کن

اصلا موقع تهیه اش هم یک دوز اول دادن بهم

در اصل با زدن دو دوز سطح ایمنی فکر کنم بیشتر میشه

من قبلش رفتم تست انتی بادی دادم پایین بود تیترم یعنی اصلا نه کرفته بودم نه واکسن زده بودم ولی جدیدا بعد یکماه زدن رفتم ازمایش بالا رفته بود یعنی که اون اثر کرده

ولی با زدن یک دوز هم شما ایمنی و میگیرید و میتونید همونطور که دکتر گفته پیش برید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.