2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آدم بیشعور و بی درکی من باشم پیام میدم فلانی بیا بچت و ببر داره اذیت میشه من تنهام نمیتونم برسم ب ...

گفتم باهم قهر میکن اذییتم میکنن 

بازم دوباره می‌فرسته 

اصلا برای مهم نیست بچه تنهایی خونه اینو و اون باشع

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
هربار فرستاد بگو داره گریه می کنه بهونه تو می گیره هی بهش زنگ بزن ذله اش کن بیاد ببره از من به تو نص ...

بابا خودش می‌دونه بچش پدر در میاره ولی از سر خودش رد میکنه

صادقانه و بدون تعارف بگو میترسم به هم آسیب بزنن کنترلشون سخته. پسفردا نتونم تو روت نگا کنم. دقیقا بگ ...

بارها بهش گفتم بچه ها قاطی میشن سخته نگهداریشون 

ولی باز می‌فرسته 

ی سری داشتم میرفتم بیرون بچه مو بردم گزاشتم اونجا آمدم پایین برم به کارم برسم بچه رو حواسش نبود بچه از پله افتاده بود 

سخت نميگيري؟ما هم بچه بوديم همينطوري ميرفتيم خونه عمو عمه ساعتها بازي ميكرديم حالا شايد اون سه ساله ...

سخت نمی‌گیرم ولی تو خونه جیغ میزنم دنبال هم میکنن 

۳تا بچه واقعا نگهداریشون سخته

بارها بهش گفتم بچه ها قاطی میشن سخته نگهداریشون ولی باز می‌فرسته ی سری داشتم میرفتم بیرون بچه مو برد ...

نگیر .. بگو شرمنده خودو نمیای نفرست. از آسمون که بچه شو نمیندازه تو خونه. زنگو زد حضوری برو دم در اگه خودش نبود یا نیومد بچه رو برگردون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نگیر .. بگو شرمنده خودو نمیای نفرست. از آسمون که بچه شو نمیندازه تو خونه. زنگو زد حضوری برو دم در اگ ...

بچه رو میبینم دلم میسوزه بچه رو نمیتونم رد کنم 

به مادرشوهر میده بیاره

بچه رو میبینم دلم میسوزه بچه رو نمیتونم رد کنم به مادرشوهر میده بیاره

نگیر به مادر شوهرت بگو خودت بیا مراقبش باش. بگو دفعه پیش یه ذره مونده بود گلدون رو بندازه رو سرش خدا به من رحم کرد . لگو ترس افتاده تو جونم شبا از خواب میپرم همش با خودم میگم این بچه چیزیش میشد من چجوری باید جواب دومادتونو میدادم. مادرش ولم نمیکرد. بترسونشون وو سه تا دروغ پروغ سرهم کن حالا که آدم قاطعی نیستی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نگیر به مادر شوهرت بگو خودت بیا مراقبش باش. بگو دفعه پیش یه ذره مونده بود گلدون رو بندازه رو سرش خدا ...

این راهکار خوبیع 

اتفاقا گلدون هم زیاد داریم و منم بینهایت میترسم بندازن رو سرشون 

این راهکار خوبیع اتفاقا گلدون هم زیاد داریم و منم بینهایت میترسم بندازن رو سرشون

دقیقا بگه بچه خوارشوهر کشید رو هوا گرفتم سنگین ترین گلدونتو نشون بده. پیاز داغشو زیاد کن