2777
2789
عنوان

چرا مدرسه اجباریه آخه

172 بازدید | 28 پست

بعضیا میگن ما تنهاییم اما هیچوقت ترس از گروه بندی شدن تو کلاس که تو هیچ گروهی نباشی . ترس از زنگ تفریح . ترس از زنگ ورزش و زنگی که معلم نباشه رو تجربه نکردن💔😭

امروز یه نفر آب پاش آورد ریخت رو کلم😖منم مثله احمقا سکوت کردم😭 تاپیک های قبلیمو ببینید هیچکس درکم نمیکنه میام نی نی سایت بلکه یه نفر کمکم کنه

تا آخر سال دیگه چیزی ازم نمیمونه😫😭تو آینه نگاه خودم میکنم میبینم زیر چشام گود و سیاهه صورتم پر چروک شده😭آخه مگه تو خونه نمیشه درس خوند که برم مدرسه😭😭

بچه‌ها بیایید طلاین یا میلی رو دانلود کنید

۷سوت برا طلاین و ۵ سوت برای میلی گلد هدیه میده همون لحظم میتونید بفروشیدش 

این کد دعوت طلاین که ۷ سوت طلا میده:

WEMPMME

اینم کد دعوت میلی که ۵سوت طلا جایزه میده:

milli-go04p  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دآرم از گریه میمیرم

چه میشه کرد ؟

یه روز بد تاوان پس میدن همه اونایی که زجرمون دادن خیلی دور نیست ....

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

حس میکنم درون گرایی؟!!

خب درونگراه کسیه که تنهایی لذت میبره

منم لذت میبرم ولی دیگه نه تا اینجاااا همه بهم توهین میکنن هیچ دوستی ندارم همینجوری رو صندلی نشستم نگاه سرامیک های کف کلاس میکنم😣

تو شاید یه دوست صمیمی داشته باشهولی من هیچکسو ندارم حتی مامانم دیگه به حرفام گوش نمیده

نه من از سوم ابتدایی به بعد هیچی دوست نداشتم 

پیش هر کی میرم انگار مزاحم هستم بی محلی میکنن بهم تا برم 

اصلا حرف هاشون رو متوجه نمیشم و هیچ چیزی برای گفتن ندارم همه یجوری باهام برخورد میکنن انگار کار اشتباهی کردم در حالی من مهربون ترین حالت ممکن بودم باهاشون🥀💔