من تا پارسال که حتی هنوز سایز پسر من داشت ازش میخریدم سایتش البته هر از گاهی نگاه میکنم ولی دیگه الان که 5 سالشه اصلا چیزی که مناسب پسر من باشه نداره ولی آشناها رفتن واسه خرید سیسمونی
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ولی کالسکه، صندلی غذا، قندلی ماشین از پاساژ ولیعصر خیابون لبافی نژاد خریدیم. قشنگ قیمت هاشون کف بازار هست.
تنوع لباس بیرونی هاشون عالیه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
من با چندتا از دوستام تو ماه های مختلف و فصل های مختلف رفتم اما جز شیشه شیر از چیزی خوشمون نیومد و دست خالی اومدیم بیرون .
عبدل آباد خیابون احدی هم خوبه ی سر برو
فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....