2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه ، ماهم تجارتیم ولی واس هیچکدوممون واریز نشده هنوز

فک میکنم بر اساس حروف الفبا باشه اولین حرف فامیلیتون چیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

فک کنم حروف الفبا باشه چون اول فامیلی من ب هست امروز صب زیختن

مامانم ف واریز شده منم ف واریز نشده هنوز

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
مامانم ف واریز شده منم ف واریز نشده هنوز

پس ربطی نداره🥴😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

کدوم بانک؟ همون جایی که حساب داشتم؟ نمیشه بانک دیگه بریزن؟

نه به همون شماره حساب واریز میشه منتها باید بری بانکی که افتتاح حساب کردی اگ حسابو مسدود کردی نمیریزن ولی بزو درس کن لاقل زمستون یا پاییز ریختن بگیذی

یه سوال دارم خواستم مشخصات حسابم رو ویرایش کنم توی سجام سهام عدالت کد شعبه کارتم نمیدونم چنده یک عدد گوشه سمت راست خالی نوشته یعنی اونه،؟

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
من کارتی که برام سهام واریز میشدو مسدود کردم حالا چی میشه؟

من کافینت کار میکنم امروز یه بنده خدا مثل شما بود برو کافینت حساب جدید معرفی کن 

فقط سریع این کارو کن که واسه کارت جدید واریز بشه