2777
2789
عنوان

آنلاین شاپ باسلام

30 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من آنلاین شاپ دارم در واتساپ کیفیت کارم بالاست و قیمت هم پایین زدم بخاطر جذب مشتری و اینکه عمده میارم زیاد شود نمی‌کشم و کیفت وسایلام خیلی بالاست چون خودم هم تست میکنم و معتقدم اگر تو کارم درستی و راستی باشه باعث پیشرفته میشه 

می‌خوام تو باسلام غرفه بزنم بنظرتون میصرفه یا اینستا پیج بزنم یا دی جی کالا یا سایت ؟

من خودم از دیجی بیشتر خرید میکنم تا باسلام. ولی بنظرم همه جا بزار، باسلام، چ دیجی، چ اینستا، چ روبیک و ایتا و واتساپ و تلگرام و همه جا😬فروش بیشتر و لذتبخش تر🤭ان شاءالله ک کارتون پربرکت باشه و حسابی محصولاتتون ب فروش بره برای هرکدوم از پیجاتون مجبور بشین ادمین بگیرید🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.