2777
2789
عنوان

ماجراهای خانواده من

105 بازدید | 8 پست

با این شرایط تهران رفتن ما به صلاحه؟!

یه دختر خاله تو تهران دارم روانیه انگار.رفتارا و افکارش نرمال نیست. ما شهر دیگه ای هستیم( خالمم هست) همش تلفنی هم رو اعصاب کل فامیل میره مخصوصا مامان بابای من. همش خریداشو به مامانم میگه انجام بده یا پول همش قرض میکنه ازمون (سنش بالاست).با اینکه من درآمدی ندارم مامانم اجبارم میکنه بهش پول قرض بدم...

آبروی خالمو و خواهرای خودشو تو کل شهر برده بس که دعوا و حاشیه درس کرده. خالمم راه نمیده خونش. ولی خودش خیلی کم برمیگرده خونه خالم.

میترسم تو تهران دیگه آسایش واسمون نذاره...چون مامان بابای منم همش پیگیر فامیلن منم نمیتونم با این قضیه کنار بیام. بیش از حددددد همه رو پررو میکنن.

دور باش و تپنده... نه نزدیک و زننده

اینکه شاغل میستی و مامانت مجبور میکنه پول بدی ته قضیه معلومه دیگه.... تهران از دست دخترخالت کلافه میشی قطعا

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه شاغل میستی و مامانت مجبور میکنه پول بدی ته قضیه معلومه دیگه.... تهران از دست دخترخالت کلافه می ...

مامانم میگه نه ما میریم یه سمت تهران اون یه سمت دیگس

میگم اون از راه دورم همه رو دیوونه کرده چه برسه به اینکه تو یه شهر باشیم

دختر خاله ت مجرده ؟ تهران چیکار میکنه؟

آره مجرده

ما که سر از کارش درنمیاریم

من اهل آرامشم و میخوام پیگیر درس و کار اینا باشم ولی خانوادم ازینان که همش لولیدن با فامیل و پیگیر مشکلاتشون باشن🤦🏻‍♀️