2789

بچه ها شوهرم گوشی مخفی داره الان ب دوسال میرسه کلی جنگیدم ولی نتونستم ثابت کنم هیچکسم برا جداایی حمایتم نکرد فعلا ک موندم خونش هم شماره شو میدونم هم میدونم سیم کارتشو از پسردایی بی ... گرفته با این سیم کارت مخفی قبلا روبیکا وتلگرام اینا داشت ولی خب من ک فهمیدم دادوهوار خاموشش کرد ی مدت خاموش بود بعد فهمیدم روشن کرده ولی ب روی خودم نیاوردم اونم تلگرام اینا نمیره بااون خط چون فک میکنه من نمیدونم روشنه و نمیخاد من بازدید رو ببینم ودعوا بندازم بچه ها بخدا هیچکس پشتم نیس خانواده ام همه اینارو میدونن ولی چون اولش خودم انتخابش کردم میگن انتخاب خودته اون موقع ک روبیکا داشت من فالوش کزدم امروز بعد ی سال دیدم یکی دیشب بهم پیام داده تو روبیکا سلام خوبین واینا فلان کس رو میشناسین دیدم اون یکی شماره همسرمو فرستاده و پروفایلشم پسر بود اولش گفتم شاید  مزاحم خواهر یا زنش شده و میخاد حسابشو برسه گفتم ن دراون حد چن وقت پیشا بهم پیام داده بود منم فالوش کردم گف دختره یا پسر گفتم چطور گف بمن میگه من دختر همسایتونم ازت خوشم میاد اسکرین از پیاماش  فرستاد دیدم شوهرم برا پسره نوشته من ز...م  چن ساله عاشقتم .و چن تا پیام دیگه لای پیاما نوشته بود دوس داری زنت شدم چی تو خونه برات بپوشم.خیلی دلم گرفته اخه چرا باید هنچین پیامی رو بده اینم بگم اون دختره رو شوهرم چن باری ب عنوان مسافر برده اینکر اونور دانش اموزه و اینکه شوهرم مسافر کش هست و اهان اینم بگم ک ی بار چون مادر دختره سوار ماشین این نشده بود و با یکی دیگه رفته بود تونوبت این .کلی خط و نشون میکشید براش بنظرتون چرا شوهرم ی همچین کاری کرده نگفته بفهمن بد میشه تو محیط کوچیک آبروم میره .اون دختره چی بااینکه من شنیدم دختر شلوغیه ولی اخه خبرم نداره منم ترسیدم ب مرده چیزی بگم گفتم احتمالا طرف دختره ولی خب خودت پیگیری کن بفهم کیه من نمیشناسم ولی از صبح هنگم بنظرتون این کار شوهرم چه دلیلی میتونه داشته باشه از صبح ی کلمه درس نخوندم همش ذهنم درگیره این موضوعه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حقیقتا چیزای خوبی به ذهنم نرسید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
گی هست

خخخ ن بابا همش با زنها در ارتباطه اولین باره اینجوری کرده

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

فقط بنطرم میخاد ابروی دختره رو پیش اون پسره ببره

نکنه گِ‌ی شده؟ 😐💔

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

اینجوریشو دیگه ندیدع بودم 

به قول ارسطو توضیح افتر😐😐😐😐

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

چی بگم از این موجود دوپا 

بگو از ریش و سیبل و ... خجالت بکش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤