2789
عنوان

از چیا عمیقا خسته هستین

46 بازدید | 13 پست

من از افکارم خسته ام،از تموم اهمیت دادنها ، انتظارات و باید و نبایدها،از حس ناکافی بودن،از خواستن،از زور زدن برای غمگین نبودن...

دوس دارم برم فارست گامپ وار،بی هیچ فکری.

شما از چی خسته هستین؟

زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم از فکرای منفی خودم

از اینکه همیشه درونم جنگه که انگار خانواده شوهرم دارن قضاوت و اذیتم میکنند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم از فکرای منفی خودم از اینکه همیشه درونم جنگه که انگار خانواده شوهرم دارن قضاوت و اذیتم میکنند

حیف که نمیشه ذهن رو گرفت و خفه کرد

حیف که نمیشه ذهن رو گرفت و خفه کرد

نه ولی میشه مشغولش کرد

اما بازم یادش میاد متاسفانه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

از چیدن واژه ها کنار هم برای معنا دادن به حرفام... (: حتی از کلمه خسته هم خسته ام 🥲🙂اینقدر که دیگه ...

اون جمله اخرت خیلی سنگینه

بخاطر اینکه یاد نگرفتیم طور دیگه باشیم

من از شانس بدم اینکه هیچکس برام نمیمونه ، از نشخوار فکری که باهامه افسردگی و بی رغبتی به زندگی اعتما ...

افسردگی و نشخوار حتی اگر وسط بهشتم باشی برات جهنمش میکنه