parry_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 200 عنوان قاشق چنگال چه مارکی گرفتید که راضی هستین 55 بازدید | 8 پست میخام سرویس قاشق چنگال بخرم، میگنیونیک خوبه اگه اصلش باشه شما چهمارکیخریدید و از کجا خرید کردین؟ 1404/07/09 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40658 لایف اسمایل خیلی هم راضیم .بعدازچندسال هنوزعین روزاولشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29413 از کجا عزیزم، از پیج خاصی گرفتین ؟ نه حضوری گرفتم چند سال پیش راضی هستم ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
parry_ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 200 نه حضوری گرفتم چند سال پیش راضی هستم گلم میشه یه عکس از پشت یکی از قاشق یا چنگالا که مارکش حک شده برام بفرستید؟ ممنون میشم ازتون . اخه من رفتم بخرم تو شهرمون انگار فیکش خیلی زیاده، میخام برم چک کنم ببینم کدومش حک شدگی مارکش مثل مال شماست
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29413 گلم میشه یه عکس از پشت یکی از قاشق یا چنگالا که مارکش حک شده برام بفرستید؟ ممنون میشم ازتون . اخه من ... سلام گلم ایناهاش ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️