2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار اشتباهی که نیست عوض کردن کلاس؟

چرا اشتباه باشه ؟ با مدیر صحبت کن که عوض کنه ، معلم خوب خیلی اثر داره توی یادگیری و علاقه بچه به درس . فقط قبلش مطمئن شو که اون یکی کلاس معلمش بهتر باشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اگه فکر میکنی معملش خوب نیست برو پیش مدیر یا معاون بگو دختر من نمیتونه با این معلم کنار بیاد جوری که توی روحیش داره اثر میذاره بگو که همین روزای اول کلاسش رو عوض کنن وگرنه بعدا به مشکل میخوری

الحمد لله کما هو اهله
کار اشتباهی که نیست عوض کردن کلاس؟

من یکی رو میشناختم تقریبا توی همین شرایط بود ،کلاس بچه رو عوض نکردچون بچش یکی دوتا دوست داشت نخواست از اونا جداش کنه ، ولی تا سال تموم بشه خودش  از لحاظ روحی داغون شد ،بچه اش اضطراب گرفته بود و ...،بعدا پشیمون شد که چرا کلاس رو عوض نکرده 

اون معلمش خیلی بد اخلاق نبود خیلی خیلی سختگیر بود و به نظرم کمالگرا

برای ساکت کردن بچه کلاس اول یه مدت یه مدت  خط کش داشت محکم میزد به تخته  یا یه مدت سوت میزد یسری بچه ها استرس می گرفتن 

من یکی رو میشناختم تقریبا توی همین شرایط بود ،کلاس بچه رو عوض نکردچون بچش یکی دوتا دوست داشت نخواست ...

مشکل منم همین کمال گرا و سختگیر بودن این معلم هست دقیقاًو همینطور که دوستای بچم این کلاس هستن  پس بنظرتون جابجاش کنم کار اشتباهی نیس؟

دختر منم کلاس اول از خانم شون خوشش نمیومد

همه گفتن عوض کن گوش نکردم

گفتم فردا شوهر میکنه میگه شوهرم رو عوض کن

الحمدلله تا آخر سال اوکی شدن باهم

کلاس دومم شد معلمش

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

مشکل منم همین کمال گرا و سختگیر بودن این معلم هست دقیقاًو همینطور که دوستای بچم این کلاس هستن پس بن ...

توی درس سخت گیری میکنه یا تو انضباط و مثلا ساکت کردن

چون معلم سخت گیر باعث میشه بچه درسشو بخونه