2777
2789
عنوان

ماز یا قلمچی یا سنجش

91 بازدید | 20 پست

ماز اشتراک الماس بنظرتون خوبه بگیرم برای منی که صفرم ؟یا قلمچی برم چون من باید معلم خصوصی هم بگیرم قلمچی هزینش بالاتره بعد اگه اشتراک الماس رو بگیرم فقط برای یه پایه تحصیلی یا یه مبلغ برای کل سه ساله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماز سطحش خیلی بالاست بنظرم اگه لول پایینی از سنجش شروع کن

بعضیا میگن خوب نیست بعد اونقدرام دیگه نمیخوام خرج بزارم رو دست مامان بابام خیلی زیاد میشه یه سوال داشتم ببین الان ماز و تهیه بنظرت مورد اعتماد هست آخه اگه قلمچی بگیرم فقط امتحان و کتابه میده بعد از اون سمت باید کلاس آموزش اینا تو کلاسینو جدا بگیرم ولی ماز همرو باهم داره قیمتشم مناسبه

الان اشتراک بگیرم برای هر سه سال نمیشه؟

زنگ بزن پشتیبانی دقیق بپرس

تا جایی ک میدونم فقط امسال میتونی استفاده کنی 

الان ک شما دوازدهمی، کلاس های جامع دوازدهم رو شرکت میکنی که هر سه پایه رو تدریس میکنن

بعضیا میگن خوب نیست بعد اونقدرام دیگه نمیخوام خرج بزارم رو دست مامان بابام خیلی زیاد میشه یه سوال دا ...

نمیدونم واقعا باید هم سطح خودت بگیری اگه قراره محکم بخونی همون مازو بگیر 

کلاساشم فکر کنم سطحش بالاست

منکه انسانی بودم از قلمچی راضی نبودم

زنگ بزن پشتیبانی دقیق بپرستا جایی ک میدونم فقط امسال میتونی استفاده کنی الان ک شما دوازدهمی، کلاس ها ...

من بهشون پیام دادم گفتم که من الان یه مبلغ رو واریز  کنم  سه تا پایه رو دارم گفت بله جامعه تدریس میشه 

میدونی منظورم اینه که مت برای دهم یه ۱۰ تومن ندم برای یا زدهم یا ده تومت دیگه یه ده تومن بدم خیالم راحت باشه که دهم یازدهم دوازدهم و دارم اینطوری 

من بهشون پیام دادم گفتم که من الان یه مبلغ رو واریز کنم سه تا پایه رو دارم گفت بله جامعه تدریس میش ...

ببین کلاس های جامع دوازدهم رو هر جا ثبت نام کنی، از دهم تا دوازدهم رو درس میدن

یعنی شما یه کلاس ثبت نام میکنی، مثلا هفته ای یه جلسه یا دو جلسه کلاسه و کل مطالبی ک برای کنکور نیاز داری رو بهت میگن ، به کلاس دیگه ای نیاز نداری

ولی همه رو یه استاد درس میده، اینجوری نیست که توی برنامه الماس، مثلا ریاضی دهم جدا باشه ریاضی یازدهم دوازدهم جدا، یه استاد میاد کل سه پایه رو درس میده میره

امیدوارم خوب توضیح داده باشم 

ولی کلا همه جا همینه نه فقط ماز، کلاس حضوری هم ثبت نام کنی همه رو درس میدن

مثلا ادبیات تیموریه توی ماز هم فارسی دهم هم یازدهم و دوازدهم تدریس میکنه دیگه؟

رشته ت چیه؟ اگه رشتت انسانی باشه اره فک کنم کامل تدریس میشه

ولی برای مثلا تجربی چون ادبیات توی کنکور نمیاد، برای امتحان نهایی همون دوازدهم رو درس میدن، ولی دستور زبان و ارایه رو همه چی رو درس میدن