سلام ، من امسال دانشجو میشم نتایج نیومده اما میدونم دولتی قبول میشم تو شهر دیگهای ، امروز رفتم خرید برای دانشگاه و خوابگاه . اوضاع قیمتا افتضاحه چطوری ادما دارن تو این وضع زندگی میکنن ؟ ما خودمون ازون دسته هستیم که شرایط مالیمون خوب نیست اما نمیشه درس نخوند ازیه طرف هم دلم برای بابام میسوزه تو این اوضاع باید جور منم بکشه . بچهاول خانوادم و کلی سختیای زندگی خانوادمو میفهمم . خیلی مادرم میگه غصه نخور اما نمیشه کلی شبها گریه کردم بابت این وضع گرونی و کارایی که نمیشه ادم انجام بده و تو حسرت بمونه . ولخرجی نمیکنم اما بازم ادم تو این شرایط کم میاره . هیچ جا دردمو به زبون نیاوردم حتی خانوادمم نمیفهمن شبا خوابم نمیبره از غصه و چقدر گریه میکنم برای ایندهای نامعلوم و اوضاع الان . . گناهمون چی بود که الان اوضاعمون اینه ، چیشد شدیم ایرانی چرا هیچکس کاری نمیکنه چرا هیچکس به فکر مردم نیست چرا دستای خالی ادمای زحمتکشو نمیگیرن ؟ یه پدر یه فرد شاغل چقدر مگه میتونه بدوعه از خودش بزنه برای بقیه ، ، مگه دل ندارن مردم زندگی اروم داشته باشن؟ چرا باید شب با کلی استرس بخوابیم فردا اوضاع زندگیمون چطور میشه ؟ کاش جنگ بشه زیر انفجار موشکی چیزی بمیرم راحت شم بخدا سخته زندگی تو ایران ،، خیلی سخته :)))
چطوری کار کنم ؟ اونم وقتی خوابگاهی باشم ؟🥲بخدا دارم دق میکنم نمیخوام ایندمو نابود کنم اما خانوادم چی ؟ هیچ وقت باعث و بانیای اوضاع الان مملکتو حلال نمیکنم درد نکشیدن بفهمن سختی چیه داریم جون میدیم زیر بار فشار اقتصادی :))