2777
2789

دوست دارم استقلال مالی خودمو داشته باشم، دلم میخواد بعد سن قانونی برای خودم یه خونه بخرم و از خانواده جدا بشم اما وقتی همین موضوع رو با خودشون مطرح میکنم عصبی میشن و میگن تا وقتی ازدواجت نرسیده حق نداری پاتو ازین خونه بزاری بیرون،

درک نمیکنم که آیا خودشون متوجه نیستن که دارن جلوی پیشرفتمو میگیرن؟

چیکار کنم این عقیدشون عوض شه؟

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق شو پول در بیار اعتمادشونچ میخری 

نه به راحتی 

ولی باز نسبت به الان خیلی گارد کمتری روت میگیرن 

یه کار کن روت حساب کنن 

بدونن بلدی رو پای خودت وایسی و گلیم خودتو از اب بکشی 

نه فقط به اونا نشون بدی 

واقعا به همچین ادمی تبدیل شو

موفق شو پول در بیار اعتمادشونچ میخری نه به راحتی ولی باز نسبت به الان خیلی گارد کمتری روت میگیرن یه ...

ممنون گل:)

مدتی میشه که دارم تلاش میکنم

٬٬ کسی که زخمش خوب شه، چسب زخمشو میندازه دور  

نگران نباش همه وقتی قبل ۱۸ بودن این فکرو برنامه رو داشتن 😂

بزرگ که بشی درست میشه دیگه مخالفتی نیست فقط یکم از نظر اقتصادی متوجه فاجعه هایی میشی که به این زودیا نمیشه از پسشون براومد

کسایی که این سن مستقل میشن معمولا خانواده پولداری داشتن،کسایی که اینجوری نیستن بیشتر طول می‌کشه تا بتونن بی نیاز بشن و این یعنی باید شوهر و چرت و پرتایی که دور هر دختری هست رو کنار گذاشت و بعد به بهترین ها رسید:)

غرور از شخصیت میاد خودنمایی از کمبود