2777
2789
عنوان

حس بی ارزشی دارم

164 بازدید | 36 پست

خستم از رابطع یک ساله رفت بگشتی با ی ادم سمی بد اخلاق نزدیک ب ۳بار رفته باز برگشتیم دلم میخاد بمیرم هرسری سر ی بهانه میرع مقصرم میکنه میدونم سمی هس ولی دیونه شدم بس خاطرع ساختم بس کوچیکم کرده این ادم چرا میاد میره بازم ممکنه بیاد،؟

من همجنسمو میشناسم اینایی که داری میگی اگه راست گفته باشی اون به دردت نمیخوره حتی شاید یکی بهتر از تو گیر بیاره دکمتو بزنه از من گفتن بود موندن تو این رابطه حماقت چون اون تو رو نمیخاد 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی جلوت رو گرفته همین امروز تمام راه های ارتباطی رو ببندی و این آدم سمی رو برای همیشه از زندگیت بندازی بیرون؟

درد و ناراحتی داره. بله!! ولی به نفعت هست. چرا خودت رو ناتوان نشون می دی؟ در حالیکه کل اختیار دست خودت هست. 

من همجنسمو میشناسم اینایی که داری میگی اگه راست گفته باشی اون به دردت نمیخوره حتی شاید یکی بهتر از ت ...

😭😭😭😭هیشکی ب اون بخدا از بس ک بده پا نمیده ینی من گصخل عالممم ک تنها میمونه میاد خرم میکنه ۳ماه هس باز میره همش منو مقصر میکنه چرا اینجوری میکنننن

کی جلوت رو گرفته همین امروز تمام راه های ارتباطی رو ببندی و این آدم سمی رو برای همیشه از زندگیت بندا ...

ی حس ترس دارم همش میگم اگ نیاد چی میدونم بودنشم نفعی نداره عشق محبتی نمیده فقط خودمو درک نمیکنم بخدا میدونم همش تقصیر خودمه

ی حس ترس دارم همش میگم اگ نیاد چی میدونم بودنشم نفعی نداره عشق محبتی نمیده فقط خودمو درک نمیکنم بخدا ...

قوی باش. تو قطع کن که نخواهی بگی اگر بیاد چی اگر نیاد چی؟

پا شو برو مشاور. با این اوضاع برای خودت دردسر درست می کنی. 

😭😭😭😭هیشکی ب اون بخدا از بس ک بده پا نمیده ینی من گصخل عالممم ک تنها میمونه میاد خرم میکنه ۳ماه ه ...

منم خیلی طرفمو دوس داشتم ولی وقتی دیدم بی احساسه قید قلبمم زدم بهش گفتم حالم دیگه ازت بهم میخوره بلاکش کردم حالم خوب شد بعدش ولی وقتی شنیدم با رفیقم رفت تو رابطه دیونه شدم ولی در کل الان راحتم خوب شد دکمشو زدم

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

غرور خورد شدم چی🥲حس بی ارزشی داده بهم خیلی

حس بی ارزشی رو اون به تو نداده. خودت به خودت دادی. یه آدم لاشی و به درد نخور تو رو نخواد از ارزش تو کم نمی کنه. ولی تو زیادی اونو بردی بالا و خودت رو بردی پایین. بعد احساس غرورت چی؟ اگر غرور داری که نباید توی رابطه ی سمی بمونی. باید برای خودت ارزش قایل باشی خودت رو بکشی از این وضع بیرون. حرف خودت با خودت تناقض داره که. 

منم خیلی طرفمو دوس داشتم ولی وقتی دیدم بی احساسه قید قلبمم زدم بهش گفتم حالم دیگه ازت بهم میخوره بلا ...

ادم کات کننده باشه اره حس خورد شدن کمتره ولی من باهمه اذیتاش هی از وابستگی موندم تا افتادم ب این حال راب

حس بی ارزشی رو اون به تو نداده. خودت به خودت دادی. یه آدم لاشی و به درد نخور تو رو نخواد از ارزش تو ...

اهوم میدونم همه میگن توبردیش بالا ک هرکار میخاد میکنه میره میاد هررفتاری:)درست میگین امیدوارم دیگ قوی باشم نزارم برگرده 

اره بابا اون تو رو حکم لیوان چند بار مصرف میدونه تو رو از روانت تغذیه میکنه واسه روان خودش میدونه ضع ...

دقیقا داداش درس مبگی🥲میاد منو مقصز میکنه میره ک راها برگشت وا بزاره هی بلاکم میکنه