2777
2789
عنوان

حس بی ارزشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست
ادم کات کننده باشه اره حس خورد شدن کمتره ولی من باهمه اذیتاش هی از وابستگی موندم تا افتادم ب این حال ...

بکن این دندون لقو تو چه بخای چه نخای داری درد میکشی پس بزار به درد کات کردن درد بکشی چون میدونه فایدش اینه فراموش میشه ولی وقتی بمونی دردش همیشگی الکی ام امید وار نباش اینا حقیقته خیلی از دوستان شاید گارد بگیرن از حرفم ولی حقیقته حالا باز خودت میدون

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

بکن این دندون لقو تو چه بخای چه نخای داری درد میکشی پس بزار به درد کات کردن درد بکشی چون میدونه فاید ...

ن حرفات درسته:)

منتها من بس رفت اومده قبول کردم باز تن دادم دیگ نمیفهمم دارم چیکار میکنم بازندگیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکن این دندون لقو تو چه بخای چه نخای داری درد میکشی پس بزار به درد کات کردن درد بکشی چون میدونه فاید ...

منکه دیگ بقول تو کنار میزارمش ولی امیدوارم ی روزی قدر بدونه و داغم بمونه رو دلش 

دقیقا داداش درس مبگی🥲میاد منو مقصز میکنه میره ک راها برگشت وا بزاره هی بلاکم میکنه

اگه حرفای من برات محترمه به حرفم گوش بده ضرر کردی بیا جلو جمع تایپیک بزن بگو توف به شرفت 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

منکه دیگ بقول تو کنار میزارمش ولی امیدوارم ی روزی قدر بدونه و داغم بمونه رو دلش

همینکه دمبال اینی فقط اون بفهمه یعنی برات مهمه تو باید خودتو ازاد بزاری این همه پسر هست خوشگل تر مهربون تر از اون مگه فقط اونه من الان یکیو پیدا کردم خیلی بیشتر قدرمو میدونه همه جوره پا کارمه اینا یه مشت عقده ایه تازه به دوران رسیده ان

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

منم دارم آدم سمی مشابه رو کنار میذارم 

خیلی واقعا دارم غصه میخورم برای خودم 

با درد شدید قلبم می‌خوابم و بیدار میشم 

اما باید تموم کنم 

چون این آدم فایده نداره 

حتی با اینا ازدواج هم بکنیم تا آخر عمرمون اذیت می کنن و همین حال و احوالت ادامه دار میشه

من تازه هیچی کم نداشتم هیچی ولی اون کلا عوضی بار اومد۶ یود از بس وابستش بودم مث تو التماسش میکردم ولی از بس بی توجه یود قاطی کردم به خودم اومدم گفتم چطور اون میتونه پس منم میتونم مث خودش باشم

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

منم دارم آدم سمی مشابه رو کنار میذارم خیلی واقعا دارم غصه میخورم برای خودم با درد شدید قلبم می‌خوابم ...

هعی اره خاهر هر۳ بار برگشتم ولی خب هیچ تغییری نبود همچی بدتر بی حس تر از ی طرفع بودن خسته ایم دلم میخاد فقط یبار اون جانمیزد تلاش میکرد خستم ازخودم زندگیم از حسی ک نفهمید البته میفهمن ولی نمیدونم چرا انقد بی لیاقتن

🥲🥲🥲از اینکه انقد بهش ارزش دادم تاهرکاری خاس بکنه متسفم برا خودم کاش غرورم برگرده

من کف خیابون بزرگ شدم بچه حصارک کرجم همه جور دختری به پستم خورده چه پسرش چه دخترش میفهمم کی عوضیه اینی ام که دارم بهت میگم از سر دلسوزی من حتی سرش رفیقای دخترمم گزاشتم کنار ولی دیدم اشتبا تا زمانی که ادمشو پیدا نکردم دل نمیدم مث خودشونم 

زیادی فاز بر ندار تهش 🤟🥊

همینکه دمبال اینی فقط اون بفهمه یعنی برات مهمه تو باید خودتو ازاد بزاری این همه پسر هست خوشگل تر مهر ...

🥲🥲🥲هعی منکه زشت نیسم هزارتا پسر میخاد بیاد توزندگیم خاستگار نمیزاشتم همه میگفتن لیاقتت همون روانیع حسان تموم شده نمیتونم کسی دوس داشته باشم میترسم طرف اذیت کنم من دیگ توان ندارم برایی ک یکیو دوس داشته باشم

من کف خیابون بزرگ شدم بچه حصارک کرجم همه جور دختری به پستم خورده چه پسرش چه دخترش میفهمم کی عوضیه ای ...

دمت گرم داداش مشخصه پسر بدی نیسی🙂پسراهم بعصیا واقن خوبن کم نمیزارن ولی اون دختر بی لیاقتع ببخشید ازاون چیزاس مگ فقط پسرا لاشین مادخترا کم توقع ک تورابطم فقط ی پاستیل میداد زوق میکردم همیشع اخرش خوار خورد میشیم