خستم از رابطع یک ساله رفت بگشتی با ی ادم سمی بد اخلاق نزدیک ب ۳بار رفته باز برگشتیم دلم میخاد بمیرم هرسری سر ی بهانه میرع مقصرم میکنه میدونم سمی هس ولی دیونه شدم بس خاطرع ساختم بس کوچیکم کرده این ادم چرا میاد میره بازم ممکنه بیاد،؟
ادم کات کننده باشه اره حس خورد شدن کمتره ولی من باهمه اذیتاش هی از وابستگی موندم تا افتادم ب این حال ...
بکن این دندون لقو تو چه بخای چه نخای داری درد میکشی پس بزار به درد کات کردن درد بکشی چون میدونه فایدش اینه فراموش میشه ولی وقتی بمونی دردش همیشگی الکی ام امید وار نباش اینا حقیقته خیلی از دوستان شاید گارد بگیرن از حرفم ولی حقیقته حالا باز خودت میدون
منکه دیگ بقول تو کنار میزارمش ولی امیدوارم ی روزی قدر بدونه و داغم بمونه رو دلش
همینکه دمبال اینی فقط اون بفهمه یعنی برات مهمه تو باید خودتو ازاد بزاری این همه پسر هست خوشگل تر مهربون تر از اون مگه فقط اونه من الان یکیو پیدا کردم خیلی بیشتر قدرمو میدونه همه جوره پا کارمه اینا یه مشت عقده ایه تازه به دوران رسیده ان
من تازه هیچی کم نداشتم هیچی ولی اون کلا عوضی بار اومد۶ یود از بس وابستش بودم مث تو التماسش میکردم ولی از بس بی توجه یود قاطی کردم به خودم اومدم گفتم چطور اون میتونه پس منم میتونم مث خودش باشم
منم دارم آدم سمی مشابه رو کنار میذارم خیلی واقعا دارم غصه میخورم برای خودم با درد شدید قلبم میخوابم ...
هعی اره خاهر هر۳ بار برگشتم ولی خب هیچ تغییری نبود همچی بدتر بی حس تر از ی طرفع بودن خسته ایم دلم میخاد فقط یبار اون جانمیزد تلاش میکرد خستم ازخودم زندگیم از حسی ک نفهمید البته میفهمن ولی نمیدونم چرا انقد بی لیاقتن
من کف خیابون بزرگ شدم بچه حصارک کرجم همه جور دختری به پستم خورده چه پسرش چه دخترش میفهمم کی عوضیه اینی ام که دارم بهت میگم از سر دلسوزی من حتی سرش رفیقای دخترمم گزاشتم کنار ولی دیدم اشتبا تا زمانی که ادمشو پیدا نکردم دل نمیدم مث خودشونم
همینکه دمبال اینی فقط اون بفهمه یعنی برات مهمه تو باید خودتو ازاد بزاری این همه پسر هست خوشگل تر مهر ...
🥲🥲🥲هعی منکه زشت نیسم هزارتا پسر میخاد بیاد توزندگیم خاستگار نمیزاشتم همه میگفتن لیاقتت همون روانیع حسان تموم شده نمیتونم کسی دوس داشته باشم میترسم طرف اذیت کنم من دیگ توان ندارم برایی ک یکیو دوس داشته باشم