2777
2789

به اندازه هدفتون تلاش میکنید ؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

فرهنگیان

باید تلاشمو بیشتر کنمممم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

فرهنگیانباید تلاشمو بیشتر کنمممم

موفق باشپی

من فک کنم بدون کنکور بتونم فرهنگیان برم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشپیمن فک کنم بدون کنکور بتونم فرهنگیان برم

مرسی همچنین

ورزشکاری ؟ یا قران حفظی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مرسی همچنینورزشکاری ؟ یا قران حفظی ؟

قرآن حفظم 1۳ جزء

قرآن حفظم 1۳ جزء

افریییییییییین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه با حفظ قرآن میشه رفت فرهنگیان

آره طرح جدیده 

😑

فک میکنی حفظ قرآن اسونه؟

8 سال بی وقفه یروز درمیون کلاس میرفتم هرروز قرآن میخوندم

ولی من اونموقع فقط واسه دل خودم میخوندم نمیدونستم قراره همچین طرحی بیاد

الانم هدف من فرهنگیان نیس من هدفم همین شغلای رشته تجربیه 

فک میکنی حفظ قرآن اسونه؟8 سال بی وقفه یروز درمیون کلاس میرفتم هرروز قرآن میخوندمولی من اونموقع فقط و ...

خوب ایشالا هرچی میخوای قبول شی بشی .به من چه .من خودمم ۱۰ جز حفظم ولی واسه من هیچ تاثیری نداشت